Lötiekids | aaibaar zacht en anders

Wij wordenaltijd heel blij van pakketjes waarin verrassingen zitten. Vooral als die verrassingen ook nog eens precies in de roos zijn van onze smaak. Lötiekids maakte dan ook twee testkids Lisa (4) en Ole (1,5) super blij met haar prachtige designs in opvallend andere kleuren.

Lötiekids uit Barcelona ontwerpt kleding die het gehele jaar door gedragen kunnen worden. Geen winter of zomer collectie dus. Geïnspireerd door de Noorse natuur en comfortabele atmosfeer en hun passie voor de Japanse delicate lijnen en vormen kwam de collectie van Lötiekids tot stand. Daarbij goed in het achterhoofd houden dat kids moeten rennen en spelen ontstond een kleine collectie met items die grappig, praktisch, comfortable en mooi om te zien zijn.

Lotiekids, kinderkleding, barcelonaLotiekids, kinderkleding, barcelona

Lisa (4) mocht het zee groene jurk met fietsjes-print testen en Ole (1,5) ontving een turquoise t-shirt met kangaroes. Dat de kleding van Lötiekids tot spelen uitnodigt, kunnen beide mama’s bevestigen aangezien het maken van een ‘scherp’ plaatje een uitdaging bleek. Immers, waarom zou je stil zitten als je je lekker vrij kunt bewegen?  Opvallend detail binnen de collectie – dat door de mama’s werd omarmd – zijn de brede zomen. Hierdoor krijgen de ontwerpen net even dat ‘ietsje anders’.

Lotiekids, kinderkleding, barcelonaLotiekids, kinderkleding, barcelona

Mama van Ole, vindt het daarnaast erg leuk dat het patroontje op het shirt niet vast is. Doordat Lötiekids een handprint methode gebruikt is de stof nooit hetzelfde en ontbreekt een repeterend patroon. Elk item is dus echt ‘anders’. Ook de kleur is een echte voltreffer voor haar blonde mannetje. “vooral voor jongens zie je deze kleur weinig.” De dikte van de katoenen shirt heeft als voordeel dat het prima – in combinatie met een vest of longsleeve – ook in de wintermaanden te dragen is.

Lotiekids, kinderkleding, barcelona

Lisa haar mama is naast fan van het ontwerp ook blij met het label waarop jede naam van je kindje kwijt kan “zeker nu Lisa met gymlessen begint, ben je toch bang dat ze hun kleding ergens neerleggen en vergeten of verliezen. Met een naam aan de binnenzijde weet je toch sneller wat bij wie hoort.” Daarnaast is de zee groene kleur een geweldige eyecatcher op Lisa haar olijfkleurige huid. “Mijn meisje hoort echt in deze jurk”.

Lotiekids, kinderkleding, barcelona

Lötiekids | prijzen variëren van €17,50 voor een shirt tot €21,50 voor een jurk | vanaf 6 maand t/m 7 jaar

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

One Response to "Lötiekids | aaibaar zacht en anders"

  1. Hester Dolkens says:

    Het leuke Spaanse merk Lötiekids is sinds een week verkrijgbaar bij http://www.Spaansekinderkleding.nl/lotiekids Met de code lotie20 ontvang je bovendien 20% korting op je bestelling!

    We gaan ook nabestellen vanwege het succes, dus als je iets anders op het oog hebt, laat het dan snel even weten!

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: