Loungen in een vogelnest

O*GE Creative Group brengt loungen met het hele gezin écht in de huiskamer. Met hun Giant Birdsnest geven ze je een prachtige plek om te ontspannen. In een vogelnest, tussen een paar gigantische eieren. Relax.

Het is even wennen, maar het Giant Birdsnest biedt volwasennen en kids de perfecte plek om te helemaal te ontspannen. Een echte lounger in de huiskamer. Waar je wel de ruimte voor moet hebben … eerlijk is eerlijk.

Giant Birdsnest, O*ge creations, zitmeubel

Dit grote vogelnest is ontstaan uit een combinatie tussen een meubelstuk en een speelplek. In dit nest kun je heerlijk comfortabel relaxen en spelen. Immers de vier gigantische eieren zijn heerlijk zacht en uitermate geschikt om je tegen aan te nestelen met een goed boek of een vriend of vriendin.

Het nest is er in verschillende formaten. Zo heb je een nest voor 2 tot 3 mensen, maar ook een enorm nest voor meer dan 16 personen. Naast dat je er perfect in kunt relaxen is het nest ook geweldig voor kids om te spelen. Hoe leuk om eens in een echt nest te kunnen zitten tussen de eieren. Welke vogels zullen er uit komen? Daarnaast is ook het voorlezen voor het slapengaan in het nest een prachtige plek.

Giant Birdsnest, O*ge creations, zitmeubel

Giant Birdsnest | O*GE Creative Group | verkrijgbaar in diverse maten | nest verkrijgbaar in 8 kleuren | eieren verkrijgbaar in 14 kleuren | £6450 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: