Lucardi | Een sieraad voor elk moment

Een glimlach is het sieraad van de vrouw … True, maar hoe leuk is het om als verrassing een echt sieraad te krijgen? Eentje die fonkelt en schittert? A diamond is a girls best friend toch? Hieronder vind je het foto-verslag van mijn oudste zoon, die door gefascineerd was van het prachtige pakje van Lucardi.

Een cadeautje krijgen spreekt tot de verbeelding. De manier waarop het met zorg is ingepakt, de kleur van het papier, de linten en het kaartje: een cadeautje zorgt dat je blij wordt. Met Moederdag voor de deur zijn ze bij ons thuis al weken bezig met het knutselen van – zeker weten – de mooiste cadeautjes van het jaar. De spanning van de kinderen om het geheim te houden is bijna aandoenlijk. De hintjes die per ongeluk ontsnappen “Mam, ik zeg niet wat het is, maar je kan je jas er aan ophangen”. “Mam, je mag niet onder je eigen bed kijken hoor. Daar kom je toch nooit?”. “We maken dit jaar echt iets heel stoms met macaroni”. Ik blijf er stoïcijns bij kijken. “Tuurlijk weet ik niet waar je je jas aan hangt. Kijk ik nooit onder mijn bed, lieverd en kan ik me niet voorstellen wat er stom is met macaroni”.

Lucardi-moederdag-love4kidz-7

Cadeautjes zijn spannend … Daarom was de spanning in huis ook om te snijden toen er een pakje van Lucardi binnenkwam waarvan niemand de inhoud wist. Met een romantische zoon is huis, zorgde dit pakje voor een heuse bruiloft. Deze had hij binnen een uur in elkaar geknutseld. De bruid en bruidegom waren snel gevonden. De setting werd de huiskamer en het pakje … ja, het pakje stond centraal. Enthousiast dirigeerde hij ons naar de rode loper.  Camera in de aanslag voor een fotoverslag. “Wat nu als er geen ring in het doosje zit?”, vroeg manlief nog, maar dat is voor de kleine man geen optie. “Tuurlijk zit er een ring in … duh!”.
Lucardi-moederdag-love4kidz-2

Onder begeleiding van de cd ‘Pim & Pom’ (“zat nog in de cd-speler en is toch vrolijk?”) liepen man en ik naar het altaartje. Daar kregen we het doosje overhandigd van een stralend mannetje van zeven. Bij open maken bleek er inderdaad een ring in te zitten. Een heel mooie zilveren ring met diamantjes uit de Silver & Diamond Collectie. Super mooi. Met een serieus gezicht deed manlief het sieraad rond mijn vinger en riepen drie kids unaniem: zoenen, zoenen. Nou vooruit voor de foto.
Lucardi-moederdag-love4kidz-5Lucardi-moederdag-love4kidz-4

Toen was het tijd voor het feest! Met z’n allen zijn we een heerlijk ijsje gaan halen in de ijssalon. Teruglopend met de lentezon aan de hemel verzuchtte zoon: “He, he, wat een geweldige dag zeg. Nu zijn jullie echt getrouwd. Das wel leuk he zo met z’n 5-en en gewoon thuis. Dat heb ik maar mooi verzonnen.” Ik kon niet anders dan beamen dat hij het een geweldig idee van hem was.

Lucardi-moederdag-love4kidz-6

 

Silver & Diamond Collectie
De Silver & Diamond Collectie is een fonkelende collectie van Lucardi. Deze zilveren sieraden glinsteren je toe door gebruik van de diamanten, maar ook door het glimmend zilver. Naast ringen hebben ze ook oorbellen en kettingen.

 

Kortingsactie
Omdat we van cadeautjes weggeven houden, mogen we de lezers van Love4Kidz een kortingscode geven waarmee je €10,- korting krijgt op je aankoop uit de Silver & Diamond collectie van Lucardi.
Gebruik de actiecode: LUCARDI-RV. Deze code is geldig t/m 31 mei 2015.

 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: