Maak fotoboek met telefoon via de CEWE Pure app [Winactie]

Tegenwoordig maak ik meer foto’s met mijn telefoon dan met een camera. Zelfs op vakantie pak ik geregeld mijn telefoon voor een leuk moment. Het gaat sneller en – niet onbelangrijk – je hebt minder mee te dragen. Met de CEWE Pure app heb je je dierbare foto’s ook nog in een wip omgetoverd tot een prachtig fotoboek. Wij testten de app we ook nog eens 5 gratis vouchers weg. Zo kan jij ook je eigen persoonlijke fotoboek maken.

Een fotoboek maken met je telefoon? Ik weet nog dat ik mijn eerste fotoboek op de computer maakte. Het uploaden van de foto’s duurde een eeuwigheid en het bijsnijden, laden en plaatsen van de foto’s was vaak een klusje waar je heel veel geduld voor nodig had. Met een gecrasht programma als resultaat.

fotoboek cewe pure app love4kidz winactie

Tegenwoordig hoef je niet meer bang te zijn voor urenlang knutselwerk. De fotoprogramma’s worden steeds stabieler en sneller. En nu dus ook een gemakkelijk programma via je telefoon. Met de CEWE Pure app maak je in een handomdraai een klein formaat fotoboek van de foto’s van je telefoon. Zelfs je bewerkte Instagram foto’s kun je gebruiken in dit programma.

Enthousiast download ik de gratis app in de AppStore. Gebruik de zoekwoorden: CEWE en Pure en je krijgt de juiste app. Het downloaden gaat super snel. Niks houdt mij nog tegen om gelijk aan de slag te gaan. Ik open de app en krijg als vraag: selecteer 22 foto’s.

fotoboek cewe pure app love4kidz winactie

Fotoboek met telefoon? Het kan

Nu komt een beetje voorbereiding toch van pas. Ik heb mijn foto’s geselecteerd uit alle fotomomenten die ik had. Dat waren er nogal veel blijkt als ik wil selecteren. Beter is om op voorhand een selectie te maken of een thema te kiezen. Als je alle 22 foto’s hebt geselecteerd krijg je automatisch het volgende scherm. In dit scherm kan je je foto’s vervangen door op de gekozen foto te tikken. Ook de tekst van het boekje kan je aanpassen door het aan te raken.

fotoboek cewe pure app love4kidz winactie

Alles op de juiste plek? Dan kun je in een overzicht je fotoboek bekijken. Als je tevreden bent klik je op ‘Bestelling bekijken’ en kom je in het afrekenscherm. Voor €14,95 exclusief verzendkosten heb je je fotoboekje in vierkant formaat (15 x 15 cm) inclusief mooie sleeve thuisbezorgd.

In nog geen half uur heb ik mijn bestelling gemaakt en verzonden. Nu is het wachten op de postbode.

fotoboek cewe pure app love4kidz winactie

Deze komt 5 dagen later met een stevig verpakt pakketje. Nieuwsgierig pakken we het boekje uit. En eerlijk is eerlijk: ik ben positief verbaasd over de kwaliteit. Het boekje heeft een hardcover en de kleuren van de foto’s zijn helder en van scherpe kwaliteit. Zelfs mijn Instagram foto’s. De kartonnen sleeve zorgt voor een extra mooi geheel en hierdoor blijft het witte fotoboekje netjes. De foto’s in het boekje zijn op mat papier, maar geven de foto’s wel een mooie glans waardoor de kleuren mooi uitkomen.

fotoboek cewe pure app love4kidz winactie

fotoboek cewe pure app love4kidz winactie

Ik ben heel tevreden over de CEWE Pure App, maar ook over het geleverde product. Zo wordt fotoboekjes maken kinderspel. Eindelijk kan ik alle herinneringen in boekvorm gieten.

Wil jij ook kans maken op een PURE fotoboek? Lees dan vooral verder … ….

 

** CEWE Pure Winactie **

In samenwerking met CEWE mogen we 5 gratis vouchers weggeven voor een CEWE Pure fotoboekje (15 x 15 cm / 22 foto’s) onder onze lezers. Wil jij kans maken om zelf aan de slag te gaan met de CEWE Pure app? Vertel hieronder hoe jij normaal gesproken je foto’s bundelt (of heb je net als ik duizenden foto’s nog in ‘uitzoeken’ staan)

WAT MOET JE DOEN?

 • Plaats een berichtje | comment onder dit artikel hoe jij je foto’s normaal bundelt
NIEUWSGIERIG NAAR ONZE ANDERE WINACTIES? JE VINDT ZE HIER

Note: deze winactie loopt tot 2 november 2017

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

30 Responses to "Maak fotoboek met telefoon via de CEWE Pure app [Winactie]"

 1. Marta says:

  Mijn camera is vol met foto’s en ik wou allang ze in orde brengen met een mooi fotoalbum. Ik ken cewe en hun producten zijn van echt hoge kwaliteit. Met de verjaardag van mijn zoontje voor de boeg vol met fotomomenten doe ik dus heel graag mee.

 2. nancy van der kamp says:

  wat een leuke actie! Normaal blijven alle fotos gewoon op mijn gsm staan , en is het geheugen dus meestal al heel snel vol . Wanneer ik dan een foto wil zoeken ben ik dan ook behoorlijke tijd bezig. Dit is veel handiger! en zo kan ik tenminste alle mooie en fijne dierbare herinneringen bij elkaar , makkelijk vindbaar bewaren.

 3. Dhini says:

  Love album foto dus ik doe mee

 4. berendina jaasma says:

  Leuk om te maken met foto’s van mijn kleinzoons
  ik heb nu allemaal losse foto’s overal

 5. Jolet says:

  Ik doe heel graag mee, want ik wil nog heel graag een fotoboekje maken van de vakantie! Ik volg jullie via Insta (@whenblondemeetsred), twitter (@_tweetingthings) en Bloglovin’ (gewoon via m’n blog).

  Nu flink duimen!

 6. Els Wanders says:

  Lijkt me erg makkelijk om een mooi boekje te maken. Van vroeger heb ik nog veel foto’s in een box op zolder staan. De digitale foto’s staan op de computer. Van de kindjes wil ik van ieder jaar een fotoboek maken. Maar loop daarbij nog wel wat achter, ben altijd veel tijd kwijt om een fotoboek helemaal samen te stellen

 7. Lyn says:

  Ik laat mijn foto’s meestal afdrukken in een mooi fotoboek! Dit boekje lijkt me superleuk dus ik doe graag mee.

 8. Iris says:

  Pffff, wel even een confronterende vraag hoor, want ja, ook ik heb nog duizenden foto’s die ik in twee fotoboeken wil verwerken, één voor mijn dochter en één voor mijn zoon. Mocht ik deze prijs winnen, zou ik in ieder geval onze vakantie (juni 2016 😉 ) alvast in een fotoboek verwerken. Ik volg je op Insta

 9. Maaike tH says:

  Leuke winactie! Ik doe graag mee.. Ik heb al jaren geen mooi fotoalbum gemaakt. Hiervoor maakte ik altijd ouderwetse fotoboeken met entreekaarten, geprinte foto’s en kaarten.

 10. melissa says:

  Ik maak elk jaar na de verjaardag van de kids; voor elk kind apart een fotoboek van het afgelopen jaar. En daar doe ik alle fotos in dus het zijn vaak dikke fotoboeken. verder maak ik er vaak ook nog eentje na de grote vakantie en soms ook nog na een fotosessie voor de opas/omas. ik maak dus enkele fotoboeken per jaar met alle fotos haha. Ik doe daarom ook graag mee, want ik moet er nog eentje maken van de laatste grote vakantie! Ik volg via fb / ig / bl / pinterest. liefs melisa

 11. Nancy van Heck says:

  Ik maak veel foto’s en jammer genoeg heb ik nog geen mooie boek om ze mooi in te doen ik doe bij deze graag mee met deze mooie actie.

 12. Sophia Grootjans says:

  Ik maak zo ontzettend veel foto’s, maar sorteren ben ik mee bezig. Dat is zo’n werkje daar blijf je aan bezig.

 13. Anneliese de Waal says:

  Ik heb nog duizenden foto’s op mijn computer staan, zou erg leuk zijn om een fotoboek van de foto’s van de kinderen te maken.
  Ik doe graag mee !! 🙂

  Groetjes Anneliese

 14. lottie says:

  Ik maak meestal een foto-album, ouderwets fotos laten afdrukken en dan plakken in een agenda!

 15. Tessa Botter says:

  Normaal plak ik alle foto’s met de hand in.

 16. Daan says:

  Ik sla de foto’s op op de computer. Soms maak ik er een fotoalbum van, als het een speciale reis is geweest bijvoorbeeld.

 17. lisa says:

  ik bundel de foto’s normaal via mapjes op mijn telefoon, maar dit is natuurlijk veel leuker!

 18. Anita te Gussinklo says:

  Zo af en toe maak ik een vakantieboek.
  Ziet er goed uit dit boekje.
  Ik waag graag een kans

 19. Barbara says:

  Ik heb de fotos op externe harde schijf per jaar bewaard

 20. Gea Jager says:

  ik zou mijn fotos van ook de weekendje weg er in zetten

 21. Michael noo says:

  Hier staan er nog veel in de wacht van ons 1 jarig dochtertje! Maar met deze actie een goede start om het eens aan te gaan pakken

 22. Tamara says:

  zo herkenbaar, maak heel veel foto’s, maar moet ze allemaal nog eens goed uitzoeken. Loop zo’n 8 jaar achter met plakken….

 23. anja says:

  van de vakantie’s zet ik meestal wel in een boek en soms druk ik wat los af
  anja onlangs geplaatst…Maak fotoboek met telefoon via de CEWE Pure app [Winactie]My Profile

 24. Margret says:

  De meeste foto’s gaan nog steeds in een album. Alleen dat uitzoeken………
  D

 25. Silvia Kuiper-Swart says:

  Ik zou graag onze trouwfoto’s willen plaatsen via de telefoon, zodat ik dat op elk gewenst moment kan doen

 26. Marian B says:

  Ik probeer jaarboeken of andere fotoboeken online te maken maar ik loop wat achter.. Lijkt me handig vanaf de telefoon, ben benieuwd!

 27. Jolanda says:

  Ik probeer altijd een album te maken van leuke dingen, maar de laatste keer is alweer veel te lang geleden!

  Ik ben je op Twitter gaan volgen

 28. Nina Mol says:

  Ik bewaar ze in mappen op mijn pc en ook de mooiste in de Cloud. Voor verjaardagen maak ik zelf kaarten en gebruik daarbij ook de foto’s.

 29. Kristel says:

  Ik bundel ze op verschillende manieren:
  – print ze uit en stop ze in mooie fotolijstjes door het hele huis en dit doe ik meerdere keren per jaar veranderen
  – maak zelf een fotoboek met de hand
  – maak een fotoalbum online
  – heb nog foto’s die nog geordend moeten worden en waar albums van gemaakt moeten worden

  Mocht ik winnen dan kan ik dit heel fijn gebruiken voor de foto’s van onze dochter Lotte die nu 4 weken oud is ❤

 30. Anna says:

  Oooeeehhh jeeeee ik moet nog beginnen met uitzoeken! Maar hele leuke winactie ik doe mee

  Facebook: An Na

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: