Macarons | tijdloos design

De eerste collectie van Macarons staat als een huis. Het Duitse kindermerk brengt individuele tijdloze designs voor babies en kindjes tot 2 jaar. Een collectie die tegen een stootje kan, zacht aanvoelt en vooral een cadeautje is om te dragen.

De designs van Macarons hebben ons hart gestolen. De kleurcombinaties, de zachte stoffen en vooral de ontwerpen met een kleine knipoog. Elke baby zal zich in de items van Macarons heerlijk voelen en kindjes ervaren de bewegingsvrijheid die ze krijgen als een enorme pré. Dat de collectie ook nog adorable is om te zien is niet alleen een leuke bijkomstigheid, maar ook een grote pré bij de designers.

Macarons kinderkleding

Kindjes van 0 tot 2 jaar zullen zich heerlijk voelen in de collectie. Gemaakt van organic katoen en Merino wol worden ze met heel veel zorg en oog voor duurzaamheid en milieu vervaardigd. Diverse ontwerpen zijn voorzien van dubbele stoffen om zo een leuke twist te geven.

Voor hun outdoor kleding heeft Macaron een stof ontwikkeld genaamd: IQ-Fabric. Deze combinatie van gekookte Merino wol als een schild aan de buitenzijde en een zachte gerimpelde bio katoen aan de binnenzijde zorgt ervoor dat de ontwerpen voor babies ideaal zijn. De IQ-Fabric heeft hierdoor temperatuur regulerend vermogen waardoor het uitermate geschikt is om in de koude najaarsdagen te dragen.

De rustige natuurlijke kleuren en eenvoudige prints zorgen voor een collectie die gemakkelijk gecombineerd kan worden om zo een eigen unieke look te creëren.

Macarons kinderkledingMacarons kinderkleding

Kijk voor meer informatie op Macarons

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: