Mádara | Organic huidverzorging voor je kleintje

Mádara organic skincare heeft haar collectie uitgebreid met twee nieuwe producten: een creamy oil en een shampoo. Dit Letse merk in huidverzorging heeft nu vier producten die allemaal even zacht, verzorgend en beschermend zijn voor het tere kinderhuidje. De natuurlijke ingrediënten van Mádara zorgen dat het huidje van je kind goed verzorgd worden.

Omdat we toch willen weten of het merk echt zo zacht en verzorgend is als het persbericht ons wil laten beloven, besluiten we de producten uit te proberen op het droge huidje van Simon (2). Onder de douche vindt hij niet zo geweldig, maar in bad gaan is een feestje voor onze vent. Samen met de Cocoa & Plum Creamy Oil en de Oat & Linden Shampoo van Mádara gaan we de uitdaging aan.

madara, huidverzorging, skincare, organic, baby

Omdat haren wassen voor onze kleine man een ware veldslag is, vrezen we het ergste. Maar een voordeel van de Oat & Linden Shampoo is dat deze door de havermout absoluut niet prikt in de ogen. Maar dat doen meer baby shampoos natuurlijk. Toch is de shampoo heerlijk om te gebruiken. Hij ruikt lekker en je hebt er weinig voor nodig voor een goede schuimbeurt. Na een aantal dagen blijkt ook dat de hoofdhuid van zoonlief niet schilferig of droog meer is en de haartjes zijn makkelijk kambaar.

Na het badderen en het afdrogen wordt Simon ingesmeerd met de Cocoa & Plum Creamy Oil. Dit is even wennen. Je hebt er namelijk maar heel weinig voor nodig. Je neemt al snel te veel. De romige olie smeert heerlijk gemakkelijk. Het blijft wel even olieachtig aanvoelen. Simon z’n lijfje glimt ervan. Maar het is niet vettig of onaangenaam. Als de huid de olie heeft opgenomen ruikt ons mannetje heerlijk. Dit is een product dat mama zelf ook graag zou gebruiken. De geur is heerlijk. Na een paar dagen insmeren merk ik dat de droge plekken op Simon z’n huid zachter zijn geworden. De olie voedt duidelijk de huid en verzacht deze.

madara, huidverzorging, skincare, organic, baby

 

Omdat Mádara alleen bestaat uit natuurlijke ingrediënten is het veilig te gebruiken. De Creamy Oil bevat als belangrijkste bestanddelen: pruimenpitolie, cacaoboter, zonnebloemolie, duindoorn- en rozenbottelextract. De Shampoo is op basis van lindebloesem en havermout en heeft een anti-allergische en reinigende werking.

madara, huidverzorging, skincare, organic, baby

Mádara organic skincare | Cocoa & Plum Creamy Oil – 85 ml – €12,- – vrij van gluten, parabenen en synthetische parfumstoffen | Oat & Linden Shampoo – 150 ml – €12,50 – vrij van noten, parabenen of synthetische geurstoffen – 100% vegan |  Mádara

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: