MadebyMaike | Creepy and Cute knuffeltjes

Helemaal verliefd ben ik op de schattige gezichtjes van de Creepy and Cute knuffeltjes van Maike van den Dries van MadeByMaike. Haar te schattige beestjes kun je via Etsy kopen. Nu alleen nog kiezen welke.

Ze zijn allemaal te leuk. De knuffeltjes van MadebyMaike hebben mijn hart gestolen. Hun schattige koppies kijken me vanaf een computerscherm aan alsof ze roepen ‘Koop mij’, ‘Nee, koop mij’, ‘Alsjeblieft, kies mij’. Van schrik kan ik niet meer kiezen. Ze zijn allemaal zo leuk.

Etsy Shop Cute and Creepy

Naast dat ze met de hand gehaakt, slechts 14 centimeter groot, en  ontzettend cute zijn, zijn de Creepy and Cute karakters ook nog heel erg betaalbaar. Voor een uniek knuffeltje betaal je €22,50. Maar zo heb je wel gelijk een geweldig kraamcadeautje dat niemand anders heeft. Daarnaast is de knuffel ook nog eens een prachtige accessoire in de baby- of kinderkamer.

Na heel lang zoeken en dubben is mijn favoriet toch Gmurk ‘the cute amigurumi monster’ geworden.

Etsy Shop Cute and Creepy

MadebyMaike | handgemaakte knuffels | ongeveer 14 cm hoog | prijzen vanaf €22,50 | o.a. verkrijgbaar in de Etsy Shop  | voor meer informatie MadebyMaike  

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: