Makedo Cup Critters | DIY bekers

Knutselen met kids is een geweldige manier om van oude materialen leuke dingen te maken. De Makedo Cup Critters zijn hier een geweldig voorbeeld van. Maak van een papieren beker een grappig dierfiguur. Wedden dat het met heel veel lol gepaard gaat.

Knustelen is een leuk tijdverdrijf. Daarnaast is het goed voor kids om hun fantasie te stimuleren. Van niets iets maken is niet alleen magisch voor kinderen, ze zullen hele verhalen verzinnen waarin hun ‘creatie’ leeft en beweegt. De Makedo Cup Critters zijn bij dit proces een geweldig hulpmiddel.

Makedo cup critters

Makedo Cup Critters is een DIY pakket van 2 kartonnen bekers en wat losse onderdelen. Hiervan kun je 2 super dierenfiguren maken die met een beetje fantasie tot leven komen.

Extra leuk detail is dat Makedo kids stimuleert om anders naar afval te kijken. Het recyclen door van afval een knutselproject te maken, leert kinderen om zorgvuldiger met hun afval om te gaan. Immers het ‘weggooi’ product wordt nu opeens een mogelijkheid om iets ‘leuks’ van te maken.

Makedo Cup Critters is verkrijgbaar voor €5,95 bij o.a. Kleine Sam. Kijk voor meer DIY-kits en informatie op MakeDo

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: