Makii | Turbo grote kleurplaat

Kunst, musea, creatief en kinderen … je kan mij niet gelukkiger maken dan deze vier woorden te combineren. Nu is kunst en museum niet zo moeilijk, maar met kinderen is het voor veel mensen nog een uitdaging hier creatief mee om te gaan. Makii vervult mijn vier geluksmomentjes in 1 keer met hun Turbo grote kleurplaat ‘Op bezoek in het museum!’.

Dat kunst niet altijd aan de muren van een groot, oud en prestigieus museum hoeft te hangen, weet ik sinds ik moeder ben. Hoewel ik nu waarschijnlijk een aantal kunstenaars en kunstcritici tegen de borst ga stuiten – ben ik op sommige momenten echt geraakt door de kunstige werken die mijn kleintjes produceren. Enkele van deze kunstwerken hebben dan ook de weg naar ons mini-museum gevonden en hangen trots in de hal.

Kinderen en kunst liggen eigenlijk helemaal niet ver uit elkaar en sinds ik de turbo grote kleurplaat van Makii aan de muur heb hangen is het helemaal een thuiswedstrijd. Makii heeft namelijk een geweldige kleurplaat met als titel ‘Op bezoek in het museum’. Hier kunnen je kleintjes met potlood, stift, krijt of verf eindeloos kleuren. Zo ontstaat op het reuze formaat (de poster is 91.4 x 150 cm) een heus kunstwerk. Heb je ook de witte canvasjes op de kleurplaat ontdekt? Deze mag je zelf tot kunstwerk omtoveren.

makii-turbo-kleurplaat-love4kidz-3

In de poster zitten verschillende kunstenaars verstopt zodat het naast een kleurplaat het ook een reuze zoekplaat is geworden. Kan jij bijvoorbeeld Vincent van Gogh vinden?
Helemaal leuk is het mini-avonturenboek dat je bij elke turbo kleurplaat krijgt. Zo komt de plaat niet alleen in kleur, maar ook als verhaal tot leven. Ideaal om als ‘naar-bed-gaan’ boekje voor te lezen. Met een beetje fantasie zie je de giraffe straks zomaar uit het raam springen of swingen op z’n eigen feestje.

makii-turbo-kleurplaat-love4kidz-1

Omdat samen kleuren het aller aller leukste is, heeft Makii er vier uitnodigingskaartjes bij gedaan waarmee je vriendjes kunt uitnodigen om samen te gaan kleuren. Want deze mega poster is nog lang niet af … en wie zegt dat alles netjes moet of in de juiste kleur? Leef je uit en verras iedereen met dit turbo leuke kunstwerk.

makii-turbo-kleurplaat-love4kidz-4

Turbo grote kleurplaat | 3 varianten – ‘Op bezoek in het museum’, ‘Op ontdekking in de stad!’, ‘ Op avontuur in de jungle’ | €9,95 | 3+ | formaat 91.4 x 150 cm | verkrijgbaar via Makii

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: