Mamaswap | Een kerstpakket voor mama

Ook deze keer deed ik voor Love4Kidz weer mee aan de MamaSwap georganiseerd door Linda van Mamaliefde. Dit keer was het een kerst-mama-swap met als budget €10,- en de opdracht een leuk ‘kerstpakket’ te maken voor een onbekende andere mama.

Naast dat ik het in elkaar zetten van een pakket voor een mama heel erg leuk vind, word ik ook altijd blij van pakketjes waarvan je de inhoud niet kent. Ik was dan ook super benieuwd naar mijn mamaswap.

De doos werd 1 dag na Sinterklaas al bezorgd. Een grote blauwe doos waarop duidelijk ‘mama swap’ stond dus de kids mochten er niet aan komen. Toen eindelijk de dag was aangebroken dat het pakje open mocht, stonden er 3 hyperende kinderen rond mij. Immers de vorige swap was zo’n daverend succes dat ze benieuwd waren wat er nu weer uit de pakjes kwam.

mamaswap-love4kidz-1

Boven op de doos lag een prachtige kaart met tekst. De doos kwam van ‘Volgmama’. Hoewel ik haar volg op social media, ken ik Nathalie niet persoonlijk. Ik ben dan ook erg benieuwd of ze mij goed ingeschat heeft.

mamaswap-love4kidz-10mamaswap-love4kidz-11

De doos zelf zit vol pakjes. Mooi in gepakt in zwart wit papier (my favourite). En heel lief, ook elk een pakje voor mijn kinderen. Die natuurlijk helemaal blij werden dat ze weer niet vergeten zijn. Instant hit is de rode kerstmuts met url van Love4Kidz er op. Super lief!

mamaswap-love4kidz-12

Zo kreeg onze kleinste een rol tape met een autoweg er op en een vliegtuigje erbij. Ideaal om mee te nemen en snel een weg te tapen om te kunnen spelen. Hij was er ontzettend blij mee. De oudste zoon kreeg een vliegtuigje van de Minions. Ook daar kun je de fout niet mee ingaan, want Minions zijn hot hier in huis. Dochterlief kreeg tenslotte een set nagelakjes. En laat zij nou net nagellak verslaafd zijn. Die was ook helemaal gelukkig.

mamaswap-love4kidz-14 mamaswap-love4kidz-13 mamaswap-love4kidz-3

De rest van de pakjes waren voor mama! Razend nieuwsgierig besloten we om samen alle pakjes uit te pakken. De handjes grepen gretig naar elk zorgvuldig ingepakt pakketje. Op elk pakje zat een kaartje met een ‘raadsel’ over de inhoud. Heerlijk om te proberen te raden wat de inhoud zal zijn. De ideeën vlogen over tafel en een luid “JAAAA” weergalmde als er iemand gelijk had.
mamaswap-love4kidz-9 mamaswap-love4kidz-6 mamaswap-love4kidz-5

Hoewel we ontzettend veel plezier hebben beleefd aan de zorg waarmee Nathalie het pakket heeft ingepakt. Vooral de honderden glitter beertjes die met de cadeautjes de doos uit kwamen rollen, waren een feestelijke verrassing. Toch waren we allemaal nog enthousiaster over de inhoud. Mijn hele ‘ik’ zat wederom in een kerstpakket verpakt. Zo kreeg ik dit jaar een prachtig houten hart met ‘quote’ (love it) een super slinger van houten kralen (wanted), twee schattige wit houten waxinelichtjes houder in de vorm van een ster (must have) en een heerlijke handenwarmer voor in mijn tas (absolutely me).

mamaswap-love4kidz-7 mamaswap-love4kidz-4

Natuurlijk mag ik ook de wit houten letters niet vergeten, Viva Magazine en het oh zo noodzakelijke schrijfblok van Stu Stationary niet vergeten! Dat Nathalie er ook nog een knipoogje naar de Eiffeltoren in had gedaan maakte mijn dag helemaal blij. Super lief dat iemand die je niet kent, zoveel moeite voor je doet. Gewoon om je blij te maken. En geloof me dat zijn we.

mamaswap-love4kidz-2

De candy canes voor in de kerstboom waren ondertussen gekidnapt door zoonlief die ze met alle liefde in z’n lijf in de kerstboom had gehangen … allemaal op 1 plek dat wel.

IMG_3423

Benieuwd naar mijn MamaSwap kerstpakket? Kijk dan op SRSCK 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

4 Responses to "Mamaswap | Een kerstpakket voor mama"

 1. Mama Kerst Swap | cadeautjes van een onbekende | Love4kidz says:

  […] Kerst Swap georganiseerd door Linda van mamaliefde.nl. Nieuwsgierig? Kijk wat er eerste jaar en tweede jaar in mijn Kerst Swap zat. Vul je naam, website en 5 steekwoorden die jou kenmerken in en ontvang het […]

 2. Frederique says:

  Leuk al die raadseltjes, dan duurt het uitpakken lekker langer. Ik vond het met jouw pakjes ook zo leuk dat er op elk pakje een stempel zat.
  Frederique onlangs geplaatst…Top 10 Wat te doen in Wenen met kinderen met 1 tip en 1 flopMy Profile

 3. Linda says:

  Wat en gaaf pakket!! Zo te lezen ook helemaal perfect op jou gericht! Leuk gedaan!!
  Linda onlangs geplaatst…{ Review } – Bracelets Factory van RavensburgerMy Profile

 4. Volgmama says:

  Fijn dat de cadeautjes in de smaak vallen. Leuk gefotografeerd ook 🙂

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: