MamaSwap | Robust-Posch schiet recht in het hart

Samen met 13 andere mama bloggers nam ik deel aan de MamaSwap van Mamaliefde en Blogmama. De opdracht: maak een cadeaudoos t.w.v. €15,- op basis van steekwoorden voor de blogster die je via de mail toegestuurd krijgt. Geen makkelijke opgave, maar mijn MamaSwap-maatje schoot recht in mijn hart.

De cadeaudoos komt binnen op de dag dat we thuis komen van vakantie. Wat een geweldige thuiskomst. Het is een enorme zwarte doos dat behoorlijk in gewicht is. Het hele gezin draait de komende dagen rondjes om deze doos als of het de zwarte steen in Mekka is. Eerbiedig blijven we er vanaf want opmaken mag pas op 1 augustus. Een staaltje: geduld is een schone zaak wordt uitgeoefend.

mamaswap-love4kidz-robustposch-1mamaswap-love4kidz-robustposch-2

Dan komt eindelijk de dag dat de deksel van de doos gelift mag worden. Zes kleine handjes peuteren nieuwsgierig aan de touwtjes net zo lang tot ze eindelijk een blik in de doos mogen werpen. De luide “Aaahhss” en “Ooohhhs” doet vermoeden dat de inhoud positief is.

mamaswap-love4kidz-robustposch-3mamaswap-love4kidz-robustposch-4

Ik ben onder de indruk van de cadeautjes in de doos. “Dat zijn er veel”, roep ik uit, waarna we ze allemaal uit de doos halen en op de tafel uitstallen. Deze blogster heeft duidelijk een blik geworpen op Love4Kidz want het design, de kleuren en de stijl is helemaal mijn ding en voor de kindjes zitten er ook cadeautjes in de doos. Mijn enthousiasme wordt nog extra vergroot door de leuke teksten op de labels aan de cadeautjes. Uitpakken!

mamaswap-love4kidz-robustposch-12 mamaswap-love4kidz-robustposch-13

 

Naast een paar super leuke theeglazen (yes, die kan een theeleut super goed gebruiken), gepersonaliseerde onderzetters, heerlijke bodylotion en badschuim, lekker chocolade, opschrijfboekjes, post-it (met handige steekwoorden), chocolade en een bordje met een inspirerende tekst, ben ik het meest blij met mijn Paris etui en het canvas met onze namen in de kleur van de woonkamer. Deze gaat zeker een super plekje krijgen.

mamaswap-love4kidz-robustposch-10

 

Ondertussen waren de kids ook druk bezig met uitpakken en ook hier schoot de zender recht in de roos. Anna en Lucas zijn fervent gummetjes spaarders en zijn dan ook super blij met de gum diertjes. Simon is helemaal happy met zijn groei orka die in het water wel 6x groter wordt.

mamaswap-love4kidz-robustposch-8 mamaswap-love4kidz-robustposch-6mamaswap-love4kidz-robustposch-7

 

Dat de stijl van het inpakken helemaal recht in de roos is, is wellicht niet zo moeilijk als je mijn blog leest. Maar dat de cadeautjes in de verpakking ook 100% Marieska zijn, verbaasde me ontzettend. Hoe kan iemand aan de hand van een paar steekwoorden zo recht in de roos schieten met haar cadeautjes? Ik begin bijna te vermoeden dat ik deze blogster wel goed moet kennen, maar wie is ze dan?

mamaswap-love4kidz-robustposch-11

Snel maak ik de enveloppe open en ben verbaasd te lezen dat ik de schrijfster van het ontzettend lieve briefje niet ken: Lieke Pos van Robust-Posch. Ja, ik ken haar website en volg haar op Instagram, maar ik heb haar nog nooit in het echt gezien of gesproken. Wow, nu zijn de cadeautjes nog veel meer bijzonder. Want ik realiseer me dat Lieke heel veel tijd moet hebben gestoken in het ‘leren kennen’ van de voor haar (ga ik van uit) ‘onbekende’ blogster.

Lieve Lieke, als je dit leest: Heel dikke kus!

Benieuwd wat ik het voor de MamaSwap gemaakt heb? Neem dan een kijkje op de site van The Mommy Diaries

mamaswap-themommiesdiaries-love4kidz

 

 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

7 Responses to "MamaSwap | Robust-Posch schiet recht in het hart"

 1. Mama Kerst Swap | cadeautjes van een onbekende | Love4kidz says:

  […] ik mee met de Mama Kerst Swap georganiseerd door Linda van mamaliefde.nl. Nieuwsgierig? Kijk wat er eerste jaar en tweede jaar in mijn Kerst Swap zat. Vul je naam, website en 5 steekwoorden die jou kenmerken in […]

 2. Mamaswap | Een kerstpakket voor mama | Love4kidz says:

  […] dag was aangebroken dat het pakje open mocht, stonden er 3 hyperende kinderen rond mij. Immers de vorige swap was zo’n daverend succes dat ze benieuwd waren wat er nu weer uit de pakjes […]

 3. saskia says:

  Wauw dat ziet er inderdaad geweldig uit. Ik vind het altijd zo leuk om te zien hoe anderen de swaps maken, echt super leuk!
  saskia onlangs geplaatst…10 tips tegen muggen!My Profile

 4. Lieke Pos says:

  Fijn dat je het pakket leuk vind! Wat een leuke blog heb je erover geschreven, trots! 🙂

 5. Marieska says:

  Ja he? Ik ben er ZOOOO blij mee <3

 6. Karin says:

  Gaaf! Het is echt een hel tof pakket geworden zeg 🙂
  Karin onlangs geplaatst…Een doos vol cadeautjes! Doe eens mee met een swapMy Profile

 7. Linda says:

  Wow, ook al zo’n mooi pakket gekregen!
  Linda onlangs geplaatst…36 uur zonder man en kinderenMy Profile

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: