Marèse | Franse elegantie en originaliteit

Marèse is typisch Frans. Niet in de negatieve zin van het woord, maar gewoon Frans. Het ademt haute couture, het staat z’n mannetje qua afwerking en het ruikt bovenal naar klasse, verfijning, elegantie en originaliteit. Marèse is een kindermode van de catwalk.

Bij kindermode van de catwalk denk je niet 1, 2, 3 aan draagbare ontwerpen en makkelijke designs. Is Marèse dan ook moeilijk, kunstig en ondraagbaar? Nee. Hoewel het klassieke en verfijnde ontwerpen zijn die je niet direct in ons Hollands straatbeeld terugziet, zijn de ontwerpen toch draagbaar en duidelijk voor kinderen. Meisjes dragen bij Marèse een mix van rokjes, leren jasjes, oversized knitwear en blouses met kraagjes. De sporadische broek is verwaarloosbaar binnen de wintercollectie. Meisjes dragen rokjes en jurken met maillots. Alles in zachte poederkleuren.

marese_ah15-16_silhouette_550x800_prod_11 marese_ah15-16_silhouette_550x800_prod_7

Jongens daarentegen gaan voor opvallende kleuren. Hun broeken zijn er in geel, turquoise en oranje. Lekker zichtbaar. Zeker in combinatie met slank vallende truien, ruiten blouses en stoere leren jacks. Marèse voor boys is meer sportief met hier en daar een klassieke touch. Donkerblauw en grijs combineren mooi met de opvallende tegenkleur.

marese_ah15-16_silhouette_550x800_prod25 marese_ah15-16_silhouette_550x800_prod21

Marèse is er vanaf maat 0. Kleine meisjes en jongetjes kun je ook al hullen in deze leuke ontwerpen. Hoewel ze er voor de kleintjes wel klassieker uitzien dan voor de grotere kinderen.

marese_ah15-16_silhouette_550x800_prod11 marese_ah15-16_silhouette_550x800_prod14

Marèse | vanaf 0 t/m 14 jaar | prijzen variëren van €45,- voor een trui tot €109,- voor een winterjas | verkrijgbaar via Melijoe

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: