Maxomorra | Pyjamas mogen weer aan

Het is zo ver, vandaag heb ik de dekbedden weer in hun overtrek gestoken. Rillerig onder je lakentje liggen om zo de zomer vast te houden is ook niks. Naast een warm bedje liggen op elk kamertje nu ook weer de pyjamaatjes te wachten. Hoewel ik er nog helemaal niet aan toe ben – toegeven dat de zomer voorbij is – ben ik stiekem wel heel blij met deze knal groene opvallende set van Maxomorra.

maxomorra-love4kidz-4

Nee, de zomer vaarwel zeggen, daar ben ik nog niet aan toe. Maar van het speuren naar leuke opvallende pyjamaatjes voor de winter word ik wel blij. Duidelijk gevalletje van ‘Elk nadeel heb z’n voordeel’. Mijn eerste vondst voor de komende koude nachten is de pyjama van Maxomorra voor de oudste zoon. Naast dat hij verliefd is op de kleur groen is ook de repeterende print aan hem besteedt. Uiltjes in een frisse blauwe kleur zorgen voor een spetterend vrolijk stofje. Eerlijk is eerlijk we gaan een opvallende winter tegemoet.

maxomorra-love4kidz-3

Naast de opvallende dessin is Maxomorra vooral een duurzaam en ecologisch merk dat niet alleen denkt aan een leuk en hip ontwerp, maar ook nadenkt over haar omgeving.

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

One Response to "Maxomorra | Pyjamas mogen weer aan"

  1. Annelies says:

    Daar word je vrolijk wakker van.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: