Me-time voor mama

Soms heb je het even nodig: me-time. Zeker in de rush van alledag, het draaiende houden van een gezin en het jongleren om alle ballen hoog te houden. Me-time dus. Of dit nu een een avondje badderen is met een goed boek, het bijkletsen met vriendinnen of een avondje uit met je geliefde. Me-time is makkelijk vergeten, maar heel belangrijk om ‘me’ up and running te houden.

Het komt niet vaak voor dat we ‘zonder’ kinderen zijn, manlief en ik. Natuurlijk hoor ik van diverse kanten dat je er gewoon ‘tijd’ voor moet ‘maken’, maar daar blijk ik slecht in te zijn. Uit logeren, een vaste oppas, het is allemaal aanwezig, maar ik vind het zo gezellig met z’n allen. Komt ook omdat we als samengesteld zootje de weekenden al gescheiden zijn van de oudste twee. Dan is het een extra drempel om ook nummer drie ‘weg te brengen’.

Toch is het zo nu en dan goed om wat Me-time in te lassen. En als ik dan toch zonder kids op stap moet/ga, dan het liefste met manlief. Even bijkletsen zonder “MAAAM” op de achtergrond, zodat we een gesprek ook af kunnen maken.

Hoe een perfect avondje uit voor mij begint? Met de voorbereiding! Lekker luchtje, mooie make-up en een leuke outfit bij elkaar zoeken. Dat ik dat niet alleen voor manlief doe, bewijst het feit dat ik altijd helemaal ontspannen word van zo’n voorbereiding. Dit voorwerk is al het begin van het zo belangrijk gestelde ‘me-time’.

jeroenbeekman-mama-love4kidz-wintercollectie-5jeroenbeekman-mama-love4kidz-wintercollectie-3

Hoewel ik er door de week voor waak om in een joggingbroek en oud shirt rond te rennen, ga ik op een date night net een stapje verder in de outfit departement. Zo verruil ik dan met liefde mijn (oh zo handige) rugzak voor een kekke clutch en ga ik van hippe adidasjes naar een paar hakken. Daarnaast combineer ik mijn favoriete jeans op zo’n avond graag met een mooie top en jasje. Het voelt toch altijd net iets ‘echter’ als je je best hebt gedaan.

jeroenbeekman-mama-love4kidz-wintercollectie-4 jeroenbeekman-mama-love4kidz-wintercollectie-7JeroenBeekman-love4kidz-mama-wintercollectie-1jeroenbeekman-mama-love4kidz-wintercollectie-6

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: