Meer HEMA verzamelt op één klantenpas | Waarom ik ervoor kies

 

Je kan er niet meer omheen: de klantenkaart. Een kaart waar je punten, Euro’s of korting spaart. Een nieuwe speler in dit veld is de klantenpas van HEMA: De ‘Meer HEMA’. Met deze pas krijg je nog meer HEMA. Iets waar ik persoonlijk heel blij van word.

Klantenkaarten, daar ben ik persoonlijk geen fan van. Vooral omdat ik met al die pasjes in mijn portemonnee al snel door de bomen het bos niet meer zie. Ik kies dan ook heel bewust voor een klein aantal spaarsystemen van winkels die ik echt een warm hart toedraag. HEMA hoort hier zeker bij, want deze winkel staat in mijn top 3 van favoriete winkels. Het brede assortiment zorgt er voor dat er altijd wat van mijn gading te vinden is. “Ja, doe maar” was dan ook uiteindelijk mijn antwoord op de vraag van de kassière of ik een klantenpas wilde kopen.

Kijk en dat is gelijk de eerste pluspunt van de meer HEMA pas. Je krijgt de mogelijkheid om de kaart te kopen na je laatste aankoop. In eerste instantie dacht ik: “Huh, Kopen?” Maar dat is eigenlijk een briljante vondst. Zo laat je je nooit meer verleiden tot het aannemen van een kaart zonder hem te gaan gebruiken. De HEMA weet tegelijkertijd dat de klantenpashouders ‘echte’ HEMA consumenten zijn. Ik ging dus met een gloednieuwe plastic pas naar huis. “Wel even activeren” was het advies van de verkoopster.

hema vest jongenskleding love4kidz meer hema pas

Meer HEMA pas voordelen

Achter mijn computer gekropen zocht ik de HEMA website om me te registreren als klant en de voordelen door te nemen die ik krijg als houder van deze klantenpas. Wat krijg je met ‘Meer HEMA’?

Als eerste ontvang je 25 punten als registratie cadeautje. Je krijgt een punt bij elke euro die je uitgeeft. Tot zo ver is het niet veel anders dan alle andere spaarsystemen. Het grote voordeel van de ‘Meer HEMA’ pas is dat de kortingen en aanbiedingen bij het scannen aan de kassa gelijk en automatisch verrekent worden. Ideaal want ik vergeet altijd om bonnetjes te verzamelen en mee te nemen of in alle aanbiedingen te duiken die er in de folders staan. Nu spaar ik automatisch mijn punten die ook nog eens automatisch worden afgetrokken als ik een ‘actie product’ aan schaf. En die actie producten? Die worden met het ‘Meer HEMA’ logo duidelijk in de winkel aangegeven.

Zoek je favoriete vouchers

Het pasje gaat op een duidelijk zichtbare plek in mijn portemonnee. Via de website van Hema kun je inloggen en je puntensaldo checken. Ik blijk 104 punten te hebben gespaard. Nu kan ik vouchers toevoegen aan mijn kaart. Via deze vouchers krijg je kortingen op bepaalde artikelen. De vouchers ‘koop’ je met de punten van je saldo. Ik kies voor de ‘25% korting op kinder sweatbroeken en –tops. Deze voucher kost 100 punten. Maar zo kan ik wel precies die twee favoriete vesten kopen die op mijn verlanglijstje staan.

hema vest jongenskleding love4kidz meer hema pas

hema vest jongenskleding love4kidz meer hema pashema vest jongenskleding love4kidz meer hema pas

Oh, en voor ik het vergeet … mocht je nog twijfelen over aanschaf? Je krijgt zo’n heerlijke HEMA tompouce gratis met je verjaardag.

‘Meer HEMA’ op z’n leukst:

  • Je spaart punten voor extra korting
  • Voor elke euro een punt, waarbij een dubbel aantal punten bij de Stapel op Stapelen-weken
  • 25 punten welkomstcadeau
  • Gratis tompouce met je verjaardag
  • Digitaal en/of met plastic pas te gebruiken

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: