Mega Bubble Blower | bellen van formaat

Met de zon in de tuin komen ook altijd de bellenblazen weer tevoorschijn. Het blijft een wonderlijk gezicht al die bellen die om je heen zweven en bij aanraking kapot spatten. De truc is altijd wie de grootste bel kan blazen … Nou die wedstrijd win je met gemak met de Mega Bubble Blower van SES .

Het is even oefenen voor dat je als voleerd bellenblazer deze joekels van bellen hebt gemaakt. Maar eenmaal het gevoel in je vingers, dan krijg je de wonderlijkste mega bellen.

Megabubbels-love4kidz-4 Megabubbels-love4kidz-5 Megabubbels-love4kidz-6

Alles wat je nodig hebt zijn twee stokjes met een touwtje, een bakje en een fles bubbels. Je doopt het touwtje in het bakje met bellenblaas sop en trekt de touwtjes langzaam uit elkaar. Zorg dat je zo staat dat de wind van achteren tegen je touw – en dus het bubbelsop blaast. Trek de stokjes in een vloeiende beweging achteruit in het rond en er verschijnt een mega grote bel. Deze laat het stokje los als je ze weer tegen elkaar aan houdt.

Megabubbels-love4kidz-9 Megabubbels-love4kidz-8 Megabubbels-love4kidz-7

Wij testten de Mega Bubble Blower boven het water. Hierdoor kregen de bellen een magisch effect en een lang leven doordat ze niet gemakkelijk tegen een obstakel konden vliegen.

Megabubbels-love4kidz-2 Megabubbels-love4kidz-1

Inderdaad mega … mega mooi.

Mega Bubble Blower | SES | €5,99 | verkrijgbaar bij Bart Smit

 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: