Met de Kid-Sit™ slim op pad

Voor alle ouders die met twee kindjes op pad willen met één kinderwagen heeft Kleine Dreumes een aantal geweldige oplossingen. Vaak is je oudste kindje nog niet groot genoeg om lange afstanden te lopen en lang stil staan op een meerijdplankje wil of kan je kleintje ook nog niet. Een tweelingwagen is voor veel ouders ook geen ideale optie. Kid-Sit heeft  het meerijd-stoeltje ontwikkeld.

Het meerijdstoeltje van Kid-Sit™ maakt het mogelijk om veel langer plezier te hebben van je enkele (mono) kinderwagen. En je kleintje zal het geweldig vinden om op deze manier vervoerd te worden! Het Kid-Sit meerijdstoeltje kan je gebruiken vanaf het moment dat je kindje begint te lopen (meestal tussen de anderhalf en twee jaar). Je kindje moet in ieder geval goed en zelfstandig kunnen zitten. Het plankje rust op de achteras en wordt met simpele strips vastgemaakt. En met één ‘klik’ staat het stoeltje vast op het plankje. Natuurlijk kun je het plankje ook zonder  zitje gebruiken.

kidsit

De Kid-Sit™ is geschikt voor kindjes vanaf ongeveer 18 maanden tot vier jaar (18 kg.) en kost € 119,00. Met de Kid-Sit™ Adapter past de Kid-Sit™ nu op nog meer kinderwagens! De adapter kost € 24,95.

Kijk voor meer informatie op www.meerijdplankje.nl

written by

Vader van 3 schitterende kinderen, marketing

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: