Met Lily Balou het bos in

De wintercollectie van Lily Balou is weggelopen uit een kabouterbos vol paddenstoelen waar je onderweg de wolf en Roodkapje tegenkomt. Heerlijke draagbare ontwerpen voorzien van heel veel rood, groen, bruin en blauw nemen je mee op een winterwonderland wandeling

De ontwerpen van Lily Balou zijn krachtig van kleur en print maar eenvoudig in design. Zo zijn de ontwerpen draagbaar voor kindjes en kunnen ze heerlijk spelen en kind zijn.Wat opvalt is het gebruik van kleur en de print. De kleuren zijn opvallend, krachtig en contrasterend. Hierdoor zul je in een ontwerp van Lily Balou zeker opvallen. Niet een ingewikkeld design, maar een explosie aan kleur zorgt voor een ‘X-factor’-vibe.

Lily Balou KinderkledingLily Balou Kinderkleding

De serie met Roodkapje is naast schattig ook super hip. Donkerbruin gecombineerd met brandweerwagenrood en een schattig Roodkapje illustratie zorgt voor een echt ‘Aah-momentje’. Vooral het rode rokje met de Grote Boze Wolf print is zowel schattig als stoer. Het gebruik van jersey en velour zorgt naast draagbaarheid ook voor een hoog aaibaarheidfactor. Heerlijk zacht en warm voor de koude winterdagen.

De grasgroene blouse met de paddestoelenprint is prachtig te combineren met de donkerbruine velourse broek. Met een paar stoere stappers eronder ben je klaar voor een stevige boswandeling.

Lily Balou is verkrijgbaar in de maten 56 t/m 116. Prijzen varieren van €26,95 voor een longsleeve tot €54,95 voor een velours jumpsuit. Lily Balou is o.a. verkrijgbaar bij Kleine Sam Kijk voor meer informatie op Lily Balou

written by

Vader van 3 schitterende kinderen, marketing
Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: