Micuna | OVO Design Kinderstoel

Altijd op zoek naar mooie producten kwamen we op Pinterest een foto tegen van de OVO kinderstoel van Micuna. Een prachtig retro design in natuurlijke kleuren gemaakt van ecologische materialen.  Een stoel om verliefd op te worden.

De OVO kinderstoel van Micuna is niet alleen esthetisch, maar ook comfortabel en veilig voor je kindje. Het design is elegant door de smalle ronde vormen. Een echte eyecatcheraan de eettafel. Deze kinderstoel hoef je niet te verstoppen in je huis, want het design zal eenvoudig samensmelten met je hedendaagse interieur.

OVO kinderstoel

Kindjes vanaf 6 maanden (wanneer ze zonder hulp kunnen zitten) tot 3 jaar mogen in de kinderstoel worden gezet. Om vallen te voorkomen heeft het zitje ook een leren veiligheidsriem. Andere accessoires die de stoel helemaal ‘compleet’ maken zijn het ronde dienblad, de voetensteun en de verwijderbare witte poten.

Het dienblad is afneembaar en kan zo eenvoudig schoon worden schoongemaakt. De voetensteun geeft kindjes extra steun bij het zitten in de OVO. De verwijderbare witte poten geven de stoel een tweede leven. Je maakt van de kinderstoel eenvoudig een stoel om bij de tafel te schuiven als je kindje de hoge stoel is ontgroeit.

Om je eigen touch aan de stoel te geven, kies je een zitje in de kleur die het best bij jullie interieur past. Hierdoor wordt zitten nog fijner.

OVO van Micuna is verkrijgbaar in zwart of wit en gemaakt van: berk, plastick, leer en metaal. Afmetingen: 49b x 54d x84h. €339,- Kijk voor meer informatie opMicuna Kijk voor verkooppunten

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: