My Paperstation | unieke boekjes van karton

Al jaren ben ik op zoek naar het perfecte ‘1e woordjes leren’ boekje. Altijd is er iets was niet leuk is. Of de illustraties spreken me niet aan, dan weer zijn de woorden onbelangrijk of passen ze niet meer in deze tijd. Bij My Paperstation is dat probleem voorbij: daar maak je hem lekker zelf!

My Paperstation  is een prachtig initiatief van Studio Kid&Ko voor al die ouders die tegen hetzelfde probleem aanlopen en een perfecte ‘eerste-woorden-boekje’ zoeken. Op deze site kun je je eigen unieke boekje maken. Je kiest de woorden die voor jou belangrijk zijn en plaatst daar persoonlijke foto’s bij. Zo leert je kindje papa en mama aan de hand van herkenbare gezichten. Hond, wordt ook een stuk leuker met jullie eigen viervoeter in beeld. Daarnaast kun je ook oma en opa een gezicht geven en alle broertjes en zusjes.

mijnkartonboekje studio Kid&Ko

Herinneringsboekje voor opa en oma

Natuurlijk kun je bij My Paperstation niet alleen een woordjesboekje maken. Ook een herinneringsboekje voor bijvoorbeeld opa’s en oma’s met foto’s van de kleine is mogelijk. Zo sleep je nooit meer met fotomapjes. Met het kartonboekje kunnen mensen snel en gemakkelijk door jouw foto’s bladeren.

Groot voordeel van de boekjes is – naast het formaat van 11 x 11 cm – dat ze van karton zijn gemaakt, gemakkelijk schoon te houden en veel duurzamer tijdens langdurig gebruik. Ze kreukelen niet en kunnen zodoende tegen een stootje. Gemakkelijk in je tas mee te nemen.

My Paperstation | € 17,90 | 11 x 11 cm | vanaf 14 pagina’s | My Paperstation

 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

One Response to "My Paperstation | unieke boekjes van karton"

  1. Love4kidz | Fotoherinneringen says:

    […] kleine producten die je met foto’s kunt personaliseren. We schreven eerder als eens over een gepersonaliseerd kartonboekje, waarmee je je kindje de eerste woordjes kunt leren. Maar ook muismatten, mokken en zelfs behang […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: