Milestone kaarten | Tweeling en Peuter uitgaves

Voor de milestones van mijn kleine vent, heb ik dankbaar gebruik gemaakt van de Milestone kaarten. Hoe jammer vond ik het dat deze kaartjes maar een jaar te gebruiken zijn. Immers, na dit jaar komen er nog zo ontzettend veel andere mijlpalen die een kaartje waard zijn. Nu is er dus de Milestone Junior kaarten … voor al die momenten die je nog tegenkomt.

Persoonlijk vind ik ze een leuke opvulling van een standaard foto. Ze zijn makkelijk te gebruiken en geven in een oogopslag weer waar het om gaat: de Milestone kaarten. Voor onze jongste zoon gebruikte ik ze regelmatig. Eenmaal in de dreumes-fase kwamen ze nog maar sporadisch uit de kast. Zoonlief leek al zijn mijlpalen gehad te hebben, of toch niet?

MTC_NL_PACKSMALL_RGB_1200px

Milestone komt nu met een nieuwe versie: Milestone Junior. Deze kaarten zijn voor de grotere momenten als je baby’tje uitgegroeid is tot blozende peuter. Teksten als ‘Ik kan al zelf de tafel dekken’, ‘De eerste schooldag’, ‘ik kan fietsen’, ‘Ik kan lopen’ zijn natuurlijk ook een prachtig fotomomentje waard.

milestonekaarten-junior-milestonecards

Daarnaast is het nu ook mogelijk om de Milestone kaarten aan te schaffen als je de trotse ouders bent van een tweeling. Sinds kort heeft Milestone ook een Twins-variant.

milestonekaarten-junior-milestonecards

Milestone Kaarten | Junior €16,95 – Twins €22,50 | verkrijgbaar via Milestonecards

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

One Response to "Milestone kaarten | Tweeling en Peuter uitgaves"

  1. Hippe tweeling collectie van Sweetest Design | Love4kidz says:

    […] Ken je de Tweeling uitgaves van Milestone al? Check de review […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: