Milestone Mini Cards | Omdat je leuke uitspraken wilt bewaren | Winactie

Had ik de Milestone Mini Cards maar eerder gehad. Wat een leuke verzameling quotes had ik dan ondertussen netjes bij elkaar. Vooral in de peuter en kleutertijd staan kinderen garant voor stevige oneliners en hilarische verklaringen. Vele heb ik her en der opgeschreven … Nog meer zijn er verloren gegaan in de tijd. Jij kan ze een plekje geven op een van de Mini Cards van Milestone.

Met een jongste die nog in z’n kleuterfase zit (net 5 geworden) ben ik toch maar begonnen aan het netjes opschrijven van zijn hilarische ontdekkingen en geweldige quotes. Alles bij elkaar kan hij zo een One Man Showtje geven. Ik vind hem in ieder geval heel erg grappig en vaak ongegeneerd raak. “Mam we hebben een nieuwe zwemlerares, maar ze heeft wel veel vel hoor. Het is een oma denk ik” of “Ik vind m’n zus liever, want jeetje wat is mijn broer een zeikerd” en “Waarom heet mijn opa niet gewoon opa Dick? Want dat is hij toch ook?” Ik vind ze geweldig om te bewaren.

milestone mini cards

Normaal gesproken schrijf ik zulke uitspraken even snel ergens op. En met drie kinderen heb ik ondertussen een verzameling van blaadjes, schriftjes, telefoonnotities en heel veel andere (verloren gegane) scribly’s die ik niet meer allemaal terug kan vinden. Jammer, maar helaas … Had ik de Milestone Mini Cards eerder gehad, dan had ik waarschijnlijk voor elk kind een eigen doosje gekocht. Het is toch geweldig om op elk kaartje de quote te plaatsen met datum wanneer het gezegd is? Het wordt zo een bonte verzameling van grappige uitspraken die je niet allemaal kan onthouden.

Voor zoonlief ben ik er toch maar aan begonnen. Gewoon met terugwerkende kracht de notities door worstelen en nieuwe uitspraken gelijk noterend. Heerlijk. Je hebt in het doosje 100 uniek, geïllustreerde kaartjes om alles op te schrijven.

milestone mini cards

** Milestone Mini Cards Winactie **

Wil jij ook de unieke uitspraken van je zoon of dochter vastleggen en bewaren voor later? Wij mogen 1 doosje Milestond Mini Cards weggeven onder onze lezers.

Wil je ook kans maken op deze leuke winactie met Milestone dan moet je het volgende doen:

 • Plaats een berichtje | comment onder dit artikel waarom jij kans wilt maken op de Milestone Mini Cards

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

5 Responses to "Milestone Mini Cards | Omdat je leuke uitspraken wilt bewaren | Winactie"

 1. A. says:

  Leuk wij doen mee want ….. uitspraken van de kinderen zijn het allerleukst.

 2. Carmen says:

  Wat een geweldige winactie! Deze morgen zeg ik nog tegen mijn vriend, ik ga een boekje kopen zodat ik al zijn uitspraken kan opschrijven. We moeten elke dag wel om hem lachen, maar na een tijdje vergeet je toch wat hij allemaal heeft uitgekraamd.
  Daarom maak ik heel graag een klein kansje op deze prachtige mini cards, zodat ik alles voor later kan opschrijven. Dat weet ik zeker dat hij net zo hard lacht als dat wij hebben gedaan.
  Ik volg je op Instagram: choondert87.

  Liefs Carmen

 3. Celina says:

  Super leuk! Ik hoop echt dat mijn zoontje (bijna 2) binnenkort gaat praten.. en hoe leuk zou het dan zijn om zijn uitspraken op deze kaartjes te kunnen bewaren ♡

 4. Willianne says:

  Leuk! Bij mijn oudste zoontje nooit opgeschreven… Weet alleen een paar van de allerleuksten nog. Bij mijn jongste zou ik dat graag anders doen. Super leuk voor later!

 5. maris says:

  kan ik de uitspraken van mijn praatgrage dochtertje van bijna 2 mooi bijhouden… het gaat al zo snel dat praten, het is bijna niet bij te houden 🙂 (geliked met Marij brand)

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: