Milledoni | cadeautjes zoeken

Hoe moeilijk is het om voor kinderen het juiste cadeautje te zoeken. Immers niet elk jongetje en meisje is hetzelfde. Wat vindt iemand nou echt leuk?  En om niet weer met het geijkte presentje aan te komen zetten is er nu Milledoni. De oplossing voor de zoektocht naar het perfecte cadeau. Hier beantwoord je heel eenvoudig een paar vragen en krijg je een tiental cadeautips, met link naar het cadeautje: handig!

De cadeau-website Milledoni is een handige uitkomst als je op zoek bent naar een origineel en leuk cadeautje. Vul eenvoudig een paar vragen in en je krijgt een tiental cadeautips. Naast geslacht, moet je ook leeftijd en relatie invullen. Daarnaast kun je invullen voor welke gelegenheid het is. Met als aller leukste extraatje  dat je specifiek aan kunt geven hoe de cadeau-ontvanger precies is: karaktereigenschappen, maar ook wat hij of zij niet leuk vindt.

Milledoni, cadeau zoeken, verjaardag, verlanglijstje

Met de cadeau ideeën van Milledoni kom je in ieder geval niet met een dertien-in-een-dozijn-cadeautje aanzetten. De meest creatieve designs en verrassendste ontwerpen staan in je ‘finds‘. Deze ‘finds’ kun je ook opslaan in een lijstje die je gemakkelijk aanmaakt via de website. Op dit lijstje kun je cadeaus verzamelen en vermelden voor wie je ze in gedachten hebt.

Milledoni, cadeau zoeken, verjaardag, verlanglijstje

Milledoni – Italiaans voor ‘duizend cadeaus’ – wil cadeauzoekers inspireren het perfecte cadeau te vinden. Door te werken met cadeauspotters, wordt de database van Milledoni steeds groter. Deze cadeauspotters tippen de website en plaatsen hun favoriete cadeaus op de website.

Milledoni, cadeau zoeken, verjaardag, verlanglijstje

Snuffelen voor je eigen verlanglijstje kan natuurlijk ook 😉

Kijk voor meer informatie op Milledoni 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: