Milly-Minis | Exclusieve feestkleding

Als er een maand in jaar is waarin je ongegeneerd over the top jurkjes voor je dochter kunt aanschaffen is het wel de maand December. Op zoek naar echt unieke items? Kijk dan eens bij Milly Minis. Mini varianten van het Amerikaanse Milly NY. Feestkleding tres exclusive

De jurkjes die Milly Minis in haar collectie heeft, zijn mini exemplaren van de jurken in de women collection Milly NY. Exclusieve dameskleding die nu vertaald wordt naar mama haar mini-me. En hoewel over the top, zo tegen de maand December nemen we altijd even een kijkje. Want het kant, de tule en vooral de designs zijn wel heel feestelijk.

Kleine dametjes zullen zich helemaal on top of the world voelen in deze ontwerpen. Als kleine Charlottes uit Sex and the City veroveren ze je kerstdagen. Met de Pearl Collar Dress als meest klassiek exemplaar.

Milly-Minis

Wat te denken van de fuchsia roze Rosette Party Dress. Een jurk voorzien van rozen applicaties en een kittig zwart lintje rond het middenrif dat natuurlijk helemaal ‘af’ is als het gedragen wordt met de Belle Bow Coat. Een tweed jas met een grote strik.
Back to the twenties gaan we met het kittige Tessa Trapeze Dress. Een kort a-lijn jurkje voorzien van een dot tule aan de onderzijde voor extra effect.

Voor wie echt mama en mini-mama voor een dag wil zijn: kiesvoor het Mackenzie mini rokje. Dit setje is voor mama net zo leuk als voor dochterlief. En met deze combinatie steel je ook na de feestdagen zeker de show.

Milly-Minis zijn verkrijgbaar vanaf 2 tot 14 jaar. Prijzen varieren van $125 tot $250. Kijk voor de volledige collectie op Milly NY

written by

Vader van 3 schitterende kinderen, marketing

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: