Mima Moon | design kinderstoel

Wij zijn verliefd … verliefd op een kinderstoel. Op de kinderstoel van Mima. De ‘Moon’. Deze Moon heeft ons hart veroverd met haar design, gebruiksgemak en functionaliteit. Een meegroei kinderstoel voor pasgeboren baby’tjes tot kids van 45 kilo.

Mima Moon, meegroeistoel, kinderstoel, Bloom, Stokke,

De Mima Moon is een echte aanvulling op het prachtige assortiment van Mima. Het Spaanse merk staat bekend om haar gevoel voor design en oog voor detail. De kinderwagen en het autostoeltje zijn hier goede voorbeelden van met hun ronde vormen, afwijkende stofkeuze en slimme oplossingen.

Mima Moon, meegroeistoel, kinderstoel, Bloom, Stokke,

De Moon past perfect in dit rijtje. Met deze kinderstoel haal je een echte eyecatcher in huis. Het design doet ons in eerste instantie denken aan de kinderstoel van Bloom. Beide stoelen hebben de aansprekende ronde vorm, het contrasterende zitje en de mogelijkheid om hem te kantelen in ligstand.

Mima Moon, meegroeistoel, kinderstoel, Bloom, Stokke,

Grote verschil tussen de Bloom en de Moon is dat de Mima Moon kinderstoel gemakkelijk omgebouwd kan worden tot een echte kuipstoel. Het binnenste gedeelte van de kinderstoel kan er heel eenvoudig afgehaald worden. Dan hou je een zitgedeelte van plexiglas over die te gebruiken is als stoel voor kids tot 45 kilo. Een ideale meegroei-stoel dus. Niet alleen een stoel die meegroeit qua afmeting, maar ook een meegroei-stoel die qua design mee gaat met de leeftijd van het kind.

Natuurlijk willen we graag de Mima Moon uit proberen. Een hoogglans wit model met een prachtig camel kleurig zitje wordt ons testmodel. Simon neemt de kinderstoel met kinderzitje en driepunts-gordel onder zijn hoede. Lucas en Anna mogen de stoel zonder ‘baby-gedeelte’ uit proberen.

Mima Moon, meegroeistoel, kinderstoel, Bloom, Stokke,

De kleine man zit heerlijk in zijn stoel. Laat zich uiterst gemakkelijk in zijn gordeltje vastzetten om daarna te genieten van een heerlijke warme maaltijd. Door de zwarte knop op het onderstel in te drukken, komt de stoel heel gemakkelijk en zonder geluid omhoog. Wat een luxe. Het op maat stellen van deze stoel is dan ook kinderlijk eenvoudig. Voor het naar beneden duwen van de stoel is enige kracht nodig, want ook dan druk je de zwarte knop in en duw je de stoel naar beneden.

Mima Moon, meegroeistoel, kinderstoel, Bloom, Stokke,

Ook het kantelen van de stoel is voor elke volwassene gemakkelijk te doen. Gewoon de klem aan de onderkant van het zitgedeelte omhoog halen en je kan de stoel in elke gewenste stand kantelen. Dit gaat heel geleidelijk waardoor een kindje niet zal schrikken als je het in een ligstand zet. Klem naar beneden duwen en je hebt de stand vergrendeld.

Simon vindt het allemaal prima. Door het bovenblad voelt hij zich als een koning op zijn troon. Hij zit prinsheerlijk te spelen met de spulletjes die daar op liggen. Door het ruime zitgedeelte voelt hij zich heel vrij en daardoor ‘een grote jongen’. Hij wiebelt vrolijk heen en weer.

Mima Moon, meegroeistoel, kinderstoel, Bloom, Stokke,

Ook voor grotere kids is de Mima Moon een geweldige stoel. Door het wit plastic gedeelte los te klikken creëer je gemakkelijk een kuipstoel. Verwijder wel de voetensteun, deze is niet geschikt voor grotere kinderen. Plaats nu de twee grappige ronde kussentjes in de kuipstoel en je hebt een ultra moderne stoel. Van beide kids krijgen we een thumbs up. De stoel is goedgekeurd. Ideaal voor Lucas is dat de stoel verstelbaar is. Zo kan hij eindelijk bij de tafel zonder op zijn knieen te zitten. Ook Anna is enthousiast. Ze kan door de stoel te in relax stand te zetten heerlijk lezen. Zo maakt ze van de kinderstoel een gezellige fateuil.

Mima Moon, meegroeistoel, kinderstoel, Bloom, Stokke,

Mima Moon | verkrijgbaar in wit, camel en zwart | accessoires los verkrijgbaar | €334,- | oa verkrijgbaar bij Babypark 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

2 Responses to "Mima Moon | design kinderstoel"

  1. Yvonne Cammeraat says:

    wooooow! Super mooi

  2. Irina t says:

    I love it!!! I want one sooo bad

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: