Minabulle | Franse sierlijkheid

Wat een leuke collectie zat er in de mailbox MinabulleDe sierlijke ontwerpen van dit Franse kindermerk hebben ons verrast en betoverd. Het zit hem in de kleine details. Verborgen strikjes, plotselinge knoopjes, scheve ritsen en grappige oortjes. Laat je verbazen.

De zomercollectie van Minabulle is wat we gewend zijn van de Franse kindermerken: serene ingetogen kleuren, prachtige kwaliteit en oog voor detail. Wat er anders is aan de ontwerpen van Minabulle is dat de ontwerpen van dit Franse label net even anders zijn. Elk item heeft als het ware haar eigen knipoog.

Minabulle SS13 kinderkledingMinabulle SS13 kinderkledingMinabulle SS13 kinderkledingMinabulle SS13 kinderkleding

Zo zien we kimonojasjes die de ceintuur zowel als riem, maar ook als strik op de achterzijde kunnen knopen. Babyvestjes met grappige oortjes op de capuchon en een speelpakje dat de knoopsluiting over de schoudertjes heeft lopen.

Minabulle SS13 kinderkledingMinabulle SS13 kinderkleding

Juist door het gebruik van rustig kleurgebruik, keuze van natuurlijke materialen als katoen, zijde en linnen en de grappige accenten, maakt dat de items van Minabulle stuk voor stuk een opvallend stuk in je kledingkast zal zijn.

Ons oog blijft vooral rusten op het grappig salopetje en de kimono jurk|jas|tuniek.

Minabulle SS13 kinderkledingMinabulle SS13 kinderkleding

Minabulle | 6 maand t/m 6 jaar | prijzen variëren van €40,- voor een rok tot €52,- voor de kimono | kijk voor meer informatie en verkooppunten op Minabulle 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: