Minakani Lab | The Wild behang – Een muur vol fantasie

Een kinderkamer inrichten daar blijf ik mee bezig. Thema’s bedenken en deze uitwerken tot in detail. Daar kan ik niet alleen blij, maar ook heel rustig van worden. Voor zoon 1 en 2 heb ik gekozen voor het oldtimers behang van Studio Ditte. Dochterlief heeft een fotoprint van de Eiffeltoren uit vervlogen tijd. Maar ik denk dat het tijd wordt voor een remake van een van de drie kamertjes. Want ik ben tot over m’n oren verliefd op het ‘The Wild’ behang uit de Bespoke collectie van Minakani Lab.

Het begint weer te kriebelen: het veranderen van de kinderkamers. Eerst werd ik gegrepen door het vleermuizen thema dat de handen doet jeuken om aan de slag te gaan. Nu ben ik helemaal verliefd op het behang van Minakani Lab ‘The Wild’. Een prachtig zwart wit tekening met een Toekan, Panter en Palmboom. Een kinderbehang dat uitdaagt om creatief om te gaan met je interieur.

TheWild-behang-Minakani-Lab

Poëtisch handgetekende illustratie

The Wild van Minakani Lab is een zwart-wit illustratie van een jungle. Deze poëtische tekening is geïnspireerd door Douanier Rousseau en met de hand getekend. Daar kun je niet anders dan een geweldige kinderkamer mee maken. Eentje die tot de verbeelding spreekt. Naar deze ‘The Wild’ tekening blijf je kijken.

TheWild-behang-2

De Bespoke collectie van Minakani Lab is niet verkrijgbaar als behangrol. Binnen deze collectie bevinden zich alleen volledige muur tekeningen. Deze bestaan uit diverse panelen waardoor je een geweldige illustratie opbouwt.

Ander behang inspiratie op Love4Kidz vind je hier

Glow in the Dark behang
Sian Zeng – Magnetisch Behang
Kek Snoepjes Behang
Kinderkamer Restyling | Klein maar Fijn

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: