Mini Chou Chou’s | die wil je verzamelen

“Hebben, hebben, hebben”, is de gedachte die ik krijg bij het zien van de mini Chou Chou’s. Deze kleine babypopjes zijn er in zoveel verschillende gedaantes dat je bijna geen keuze kan maken. Of WIL maken, want ze zijn ook ideaal om te verzamelen.

Net als bij de Sonny Angels en de Monchhichi aapjes krijg ik bij de mini Chou Chou de drang om ze allemaal te willen ‘hebben’. Ligt het aan de schattige koppies, de verschillende outfits of het feit dat er zoveel verschillende zijn, ik moet het antwoord schuldig blijven. Wel weet ik ondertussen dat ze nog zoveel leuker zijn met z’n allen bij elkaar.

chouchou-love4kidz-1

Er zijn 12 verschillende popjes verkrijgbaar. Allemaal hebben ze hun eigen karakter dat tot uiting komt in hun gezichtsuitdrukking en outfits. Het verhaal gaat dat ze om klokslag 12 uur tot leven komen en op avontuur gaan. Dat spreekt natuurlijk tot de verbeelding, want welk kindje wil niet proberen dat een keer met eigen ogen te zien?

chouchou-love4kidz-2

Bij elk popje hoort ook een schattig uilenvriendje dat qua kleur en dessin helemaal bij haar mini Chou Chou past. Daarnaast zijn er heel veel verschillende accessoires verkrijgbaar die de fantasie om je eigen avonturen te verzinnen aanspoort.

Mini Chou Chou | 12 verschillende | vanaf 3 jaar | €8,99 per stuk | verkrijgbaar via bol.com

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: