Mini Rodini | Eye of the Tiger

De wintercollectie van Mini Rodini heeft de tot de verbeelding sprekende naam ‘Eye of the Tiger’ gekregen. Een collectie die vol zit met grappige knipogen naar dit prachtige dier. Maar naast illustraties van deze grote poes, krijgen ook andere wilde dieren een plekje binnen de collectie.
Fan van wilde dieren? Helemaal verliefd op tijgers, panda’s, slangen of panters? Dan kun je je lol op met de collectie van Mini Rodini dit najaar. Hun wintercollectie zit vol dierenprints en grappige knipogen naar wilde beesten. Zo vind je naast konijnen-shawls, panter-mutsen en tijgershirts ook grappige cobra pyjama’s, panda-skipakken en zelfs een staart van namaakbont.

De ontwerpen zijn voorzien van felgekleurde dierenprints op een uniekleur achtergrond. Hierdoor knallen ze je tegemoet en kun je niet om de items van Mini Rodini heen. Deze drukke prints worden afgewisseld met uni shirts en hippe jeans, zodat je de collectie gemakkelijk kunt mix & matchen.

Mini Rodini AW12-13Mini Rodini AW12-13Mini Rodini AW12-13Mini Rodini AW12-13

Elk dier heeft zijn eigen kleurstelling en stijl. De pandaprint is zwart-wit en komt terug op pastelkleurige ontwerpen. Terwijl de cobraprint neonroze of knalgeel is voorzien van een zwarte achtergrond.  De illustratie van een enorme tijgerkop vind je terug op verschillende witte items.

Eyecatcher binnen de collectie is het jasje van namaakbont met namaak leren manchetten. Misschien niet ideaal tijdens een regenachtige herfstdag. Maar zo ontzettend leuk en lekker warm als het koud is.

Mini Rodini is vanaf maat 50 t/m maat 146 onder andere verkrijgbaar bij Broer & Zus Kijk voor meer informatie op Mini Rodini

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: