Letterkast van Minius een grote blikvanger in de kinderkamer

Letterbakken ken ik nog van vroeger. Bij mijn ouders hing een vierkante lijst met vakjes vol met oude loden letters uit een oude drukkerij. Je had ze ook vol curiosa. Nu komt het Nederlandse kindermeubelmerk Minius met de letterkast 2.0. Prachtig vormgegeven in alle letters van het alphabet kun je de letterkast vullen met favoriete bewaarstukken. Wow.

De letterkasten van Minius zijn niet alleen qua vorm een prachtig meubelstuk om thuis aan de wand te hebben. Ook het formaat en de afwerking is opvallend. Zo zijn alle kasten enorm qua afmeting (1 tot 1.60m), kun je kiezen uit letters uit het alfabet en zijn ze ingedeeld in verschillende vakjes in diverse maten. Zo vormen ze leuke peepholes om herinneringen in uit te stallen.

Letterkast als etalage voor knutsels

Voor de kinderkamer een geweldig opvallend detail. Kies de letter van de voornaam van je kindje en vul de vakjes met belangrijke momentjes en dingen uit zijn of haar jonge leventje. Zo biedt een vakje plaats als ‘thuis’ voor de belangrijkste knuffel. Kun je er een speen in neerleggen. Maar ook kunst- en knutselwerkjes krijgen zo een prachtige etalage.

Minius kindermeubels letterkast

Zonder herinneringen is de letterkast ook een aanwinst voor de kamer. Naast de mooi afgewerkte vakken kan de achterzijde van de kast ook worden voorzien van een achterwand-kleur of sticker. Hierdoor kun je de kast helemaal naar je eigen voorkeur aanpassen.

Minius | Handgemaakt in Nederland

Alle meubels van Minius zijn met de hand gemaakt in Nederland. Naast de letterkasten heeft Minius ook staande kasten, bankjes en speelhuisjes in haar assortiment. Als mini-versies van bestaande producten geeft het kindermeubelmerk een knipoog naar bestaande zaken. Zo zijn de gevelkasten en speelhuisjes vernoemd naar de steden waar de ontwerpers ze gezien hebben.

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: