Mixed Animals | magnetische knuffels van Huzi

In eerste instantie dacht ik bij het zien van de Huzi Mixed Animals “eeehhhh, mist deze knuffel niet een aantal onderdelen?” Maar dat is nu juist de bedoeling. De Huzi is een multi dier. Je kan hem door middel van de verborgen magneetjes helemaal zelf in elkaar zetten. Zo creëer je steeds een ander dier: een Mixed Animal. 

De magnetische Mixed Animals van Huzi zijn niet alleen opvallend in de knuffel wereld. Het is ook nog eens een knuffel vol fantasie. Deze knuffel zit niet statisch alleen maar knuffel te zijn. De Mixed Animals kunnen elk dier worden dat jouw kindje in gedachten heeft. Hoe dan? Door de juiste ledematen aan de knuffel te ‘plakken’.

huzi mixed animals handmade

Mixed Animals persoonlijk en uniek

Elke Mixed Animal komt in een pakket van vijftiental verschillende onderdelen. Naast een romp, een hoofd, 2 armen en 2 benen krijg je er ook nog een vijftal andere accessoires bij waarmee je je dier ‘eigen’ maakt zoals: 2 oren, 2 snuiten en een hanekam (ook te gebruiken als dinosaurusstaart). Super leuk om zo je dier een eigen gezicht te geven.

huzi mixed animals handmade

Helemaal leuk zijn de uitbreidingssets waarmee je je dier omtovert tot konijn, draak, kat, schildpad of hert. Natuurlijk staat het de knuffelaar vrij om zelf een fantasiedier te bedenken en eindeloos te mix en matchen met de verschillende onderdelen.

huzi mixed animals handmade

huzi mixed animals handmade

De Mixed Animals van Huzi zijn met de handgemaakt en voorzien van de zachtste pluche die er bestaat. Heerlijk om eindeloos met te knuffelen dus. Het onzichtbare magneetsysteem zorgt ervoor dat de onderdelen goed op elkaar zitten en de knuffel niet gemakkelijk uit elkaar valt. De Mixed Animal is echt om mee te spelen.

Huzi

Huzi maakt simpele, maar slimme producten die een fijne balans vormen tussen kalmte & actie, klassiek & modern en creativiteit & productiviteit. De producten van Huzi zijn producten die je een leven lang bij je houdt.

 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: