Moccis | Sokslofjes

Gezien op de Playtime Paris en ondertussen groot fan van Moccis. Deze sokslofjes zijn ideaal om kindervoeten warm te houden. Met hun leren zool met antislip zorgen ze voor grip tijdens het (leren) lopen.

In Zweden zijn de Moccis een grote hit. De sokslofjes met hun grappige designs en handige leren slofjes combineren twee heel belangrijke dingen: kids houden van ze en ouders vinden ze heel handig. Moccis zijn afgeleid van moccasins. De handige zachte schoentjes waar kindjes graag hun eerste stapjes in zetten.

moccis - kinderslofjes

Anna Wetterlin – founder van Moccis – combineerde deze schoentjes met het idee dat je in huis niet je schoenen aan wilt houden. Ze ging aan de slag met het idee om moccasins voor in huis te ontwerpen en Moccis was geboren. Door de slofjes grappige afbeeldingen te geven in heel veel verschillende vrolijke kleuren zal je kindje zeker haar favoriet kunnen aanwijzen. Iets dat heel belangrijk is. Ben je als ouder eenmaal overtuigd van de handigheid van deze geweldige sokslofjes … laat je kids dan zelf een paar uitzoeken. Zo voorkom je dat ze de slofjes niet aan willen en ‘raar’ vinden. Eenmaal zelf gekozen zullen ze deze slofjes omarmen en niet anders meer willen.

De leren antislip-zool geeft niet alleen warmte aan de voetjes, maar zorgt er ook voor dat je niet gemakkelijk uitglijdt. Daarnaast hebben de sokjes een verstevigde rand waardoor ze moeilijk afglijden en niet makkelijk uit gaan.

Op de Playtime Paris was niet alleen de redactie van Love4Kidz onder de indruk van de handigheid van deze warme slofjes. Ook het Love4Kidz Testeam werd fan van Moccis. Grappig was wel dat de keuze tussen oud en jong heel snel duidelijk werd. Zo kozen wij voor de vrolijke illustraties en de hippe voorjaarskleuren. De kids gingen unaniem voor de bruine dinosaurus, de groene pauwenveren en de grijze ridder slofjes. Zelf laten kiezen, is hier van groot belang. Ze zijn allemaal zo leuk!

Moccis | maat 16 t/m 45 | prijzen variëren van €15,- t/m €35,- | kijk voor meer informatie op Moccis 

Anna Blogt

Anna bezocht als testteam de Playtime Paris en spotte de Moccis. Deze sokslofjes hebben haar hart gewonnen en ook de Love4Kidz redactie.

 

 

 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

One Response to "Moccis | Sokslofjes"

  1. Moccis | sokslofjes | Juppers Lifestyle says:

    […] kindermeubels. Van de mooiste dingen heb ik een foto gemaakt. 1 van die mooie dingen zijn de ‘Moccis‘. Soksloffen in heel veel grappige patronen. Heerlijk voor warme voeten en leuk om te zien! […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: