Moederdagtip | Houten ketting van Majorie Knit

Op Tweede Paasdag ben ik met manlief en kids een middagje naar de Swan Market in Rotterdam geweest. Naast dat deze creatieve markt echt een super leuke uit-tip is voor jong en oud, heb ik ook een paar leuke finds gevonden. Die willen we je natuurlijk niet onthouden. De leukste is de collectie gelaserde houten kettingen van Majorie Knit.

Hoewel dochterlief de kettingen van Majorie Knit ook te leuk vindt, ben ik toch geneigd deze find voor mama’s te houden. Majorie Knit heeft namelijk een te leuke collectie kettingen met gelaserde houten hangers in verschillende vormen. Zo kun je kiezen voor een huis, vis, haak of hartje. De hanger hangt aan een 70cm lange ballchain. Het hangertje is gemaakt van 3 mm dik berken multiplex. Zo leuk! Zelf kies ik voor een geweldig wolkje met drie hartjes (voor elk kindje 1). Hoe leuk om te krijgen voor bijvoorbeeld moederdag.

sieraden, moederdag tip, ketting, houten hanger, majorie knit

De kettingen zitten verpakt in een schattig luciferdoosje waarop je de naam van je ontvanger kunt schrijven. Zo heb je gelijk een mooi cadeautje. Voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Welke hanger kies jij?

sieraden, moederdag tip, ketting, houten hanger, majorie knit

Majorie Knit | kettingen met hanger van gelaserd houten hanger | 3 mm berken multiplex | 70cm lange ketting | €17,50 | Majorie Knit

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: