Molok Pluï regenwolk | spelen met regen

Spelen met water is voor elk kind een uitdaging. Hoe leuk is dan ook dit regenwolkje van Molok Pluï. Vul deze cloud met water en door middel van je vinger bepaal je zelf wanneer het gaat regenen. Ideaal om babyhaartjes te wassen. Maar nog veel leuker voor grotere kindjes. De fascinatie van de regen wordt nog groter als hij in je eigen hand ligt.

Dit wolkje kan overal een regenbuitje te voorschijn toveren. Super leuk in de badkamer, maar ook heel leuk om buiten mee te spelen. Vul het witte wolkje met water en laat het regenen. Aan de bovenzijde van het wolkje zit 1 gaatje waarmee je de regenbui kunt reguleren. Vinger er op en er is geen vuiltje aan de lucht. Haal je je vinger weg, dan gaat het zachtjes regenen.

kinderspeelgoed, spelen, kinderen, regenwolk, kraamcadeau

Ideaal als kraamcadeautje, want dit wolkje is door haar zachte druppeltjes ook uitstekend geschikt om kleine tere lijfjes te wassen. Maar ook een leuk cadeautje voor je peuter die niets liever doet dan spelen met water.

kinderspeelgoed, spelen, kinderen, regenwolk, kraamcadeau

Molok Pluï Cloud | plastic | afmeting in cm 9.2×7.4×7 | €11,95 | verkrijgbaar bij PSikhouvanjou

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: