Sieraden van borstmelk

Het is een regelrechte hit in Amerika: sieraden van borstmelk. Raar idee? Dat vindt een groot deel van de borstvoedende moeders helemaal niet en ze laten dan ook in grote getale een klein beetje borstmelk verwerken in een sieraad ‘als herinnering aan deze speciale tijd.’

Borstvoeding geven is voor veel moeders een heel speciale tijd. Zeker als het lukt en je er van kunt genieten, is de tijd van het voeden het moment dat je het aller dichtste bij je kleintje bent. Een intiem moment dat je jouw wondertje alleen met jou kan delen. De periode van het borstvoeden komt – na gestopt te zijn – niet meer terug. Om dit moment te koesteren en te herinneren, is er nu de Milk Pendant. Sieraden gemaakt van een beetje borstmelk.

polka-dots-armband3

Hoe dit proces in zijn werk gaat? Je stuurt een beetje borstmelk naar het desbetreffende bedrijf. Ze zetten jouw melk om in een soortement van gelei wat daarna in een prachtige hanger kan worden gegoten. Het speciale procédé zorgt ervoor dat je borstmelk altijd mooi blijft. Elk sieraad is op deze manier uniek, want de melk zal nooit op precies dezelfde manier ‘hard’ worden en dus verschillen in kleur en structuur.

hangertje-IS-K-H-2

Nieuwsgierig? Er zijn verschillende aanbieders van Milk Pendants. Wij hebben gekozen voor Moedermelk-sieraden. Hier vind je verschillende soorten hangers, ringen en andere sieraden. Prijzen vanaf €25,-

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: