Hanger ‘Mon Petit Poids’ van Mon Millième | Een uniek babycadeau

Hij is te leuk. De zilveren hanger van Mon Millième genaamd: ‘Mon Petit Poids’ of te wel ‘Mijn klein gewicht’. Deze hanger zou ik het liefst met terugwerkende kracht voor mijn drie kindjes willen bestellen. De hanger is simpel, maar uniek, elegant en stijlvol. Het is een klein gewichtje dat je vroeger op een weegschaal zette. Het is precies zo zwaar als 1/1000ste van het gewicht van een gemiddelde baby. Oh en je kan hem laten graveren.

Elke nieuwbakken mama zal het met me eens zijn. De hanger van Mon Millième is te schattig. Niet alleen om aan je kindje mee te geven later en zo een blijvende herinnering te maken. Maar zeker ook om zelf te dragen.

mon petit poids mon millième hanger gewicht baby

mon petit poids mon millième hanger gewicht baby

De hanger heet ‘Mon Petit Poids’ wat zoveel als ‘Mijn klein gewicht‘ betekent. Toepasselijk natuurlijk aangezien de hanger de vorm van een gewicht heeft dat je vroeger terug zag op de weegschaal bij het bepalen hoe zwaar iets was. Door de gewichtjes precies 1/1000ste te maken van het gemiddelde babygewicht, heb je zo een uniek en speciaal cadeautje voor een pasgeboren wondertje.

mon petit poids mon millième hanger gewicht baby

Mon Petit Poids: unieke hangers

Helemaal uniek is dat je de hangers kan laten graveren. Op het gewichtje is plaats voor drie regels van elk 9 karakters (inclusief de spatie). Zo kan je de naam, achternaam, gewicht en geboortedatum op het gewichtje laten zetten. Omdat elk hangertje met de hand gemaakt en gegraveerd wordt, zal elke hanger op zijn eigen manier uniek zijn. Net als je kindje.

Mon Petit Poids hanger is van zilver. Bij de hanger krijg je een ketting van 41 of 65 cm. Beide kettingen hebben 3 sluit mogelijkheden. Hierdoor kan je de ketting korter of langer maken.

mon petit poids mon millième hanger gewicht baby

Mon Millième

Mon Millième is een Frans bedrijf dat naast de Mon Petit Poids hangers ook heel geweldige originele Mon Petit Poids gewichten heeft. Deze gewichten zijn niet goedkoop (vanaf €1290,-) maar dan heb je ook wel een uniek exemplaar. Het gewicht dat je besteld heeft namelijk precies het gewicht van je kindje. Op dit gewicht staat de naam van je kindje en de geboortedatum gegraveerd.

mon petit poids mon millième hanger gewicht baby

mon petit poids mon millième hanger gewicht baby

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: