Mubys Babywear | klik en klaar

Nooit meer gedoe met slabbetjes of natte kleertjes. Vanaf nu is er Mubys. Laura Hoornaert bedacht met Mubys een concept dat bij elk jurkje, shirtje of tuniekje van haar hand een slabbetje geïntegreerd is. Vast te klikken met een paar drukkertjes en in een wip verschoond.

Dat het idee van Mubys gaat werken dat is zeker. Elke ouder weet hoe vervelend het is als je kindje een nat-kwijl shirtje aan heeft en hoe een slabbetje het stylish verantwoord kledingsetje verstoord. Mubys biedt de oplossing door op met hun babywear de mogelijkheid te bieden om een slabbetje vast te klikken. Zo heb je elke keer een schoon schirtje, zonder dat het een rommelig of lelijk geheel wordt, want de Mubys slabbetjes zijn helemaal in stijl.

mubys babywear

En er zijn heel veel verschillende stijlen. Zo kun je eindeloos mix & matchen en heb je voor elke gelegenheid een perfecte Mubys. Kies je voor de chique slab met kralenketting, hippe strikjes of ga je voor een kek stropdasje, vlinderstrikje of toch de auto? Elke maand komen er andere mubys om altijd helemaal hip voor de dag te komen.

mubys babywearmubys babywear

Daarnaast kun je ook nog kiezen uit een aantal kleuren. Zo kun je een Mubys kiezen in dezelfde kleur als het shirtje, maar kun je ook voor een afwijkende kleur kiezen. Hierdoor blijft je outfit altijd origineel en een tikkie anders.

Mubys babywear | verkrijgbaar in maten 50 t/m 86 | prijzen variëren van 23,95 voor een shirtje tot €29,95 voor een jurkje | kijk voor meer informatie op Mubys 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: