App | Het Muizenhuis

Prachtige Prentenboeken, een Gouden Boekje, een Luisterboek, echte muizenknuffels en nu ook een App. Het is duidelijk Sam en Julia van Het Muizenhuis veroveren de wereld! Open de deur naar het Muizenhuis en ga op ontdekkingsreis. Wat een verrassingen kom je tegen samen met je twee beste vrienden.

Het kon bijna niet uitblijven. Na het enorme succes van de boeken ‘Het Muizenhuis – Sam en Julia’, ‘Sam en Julia in het Theater’ en de lancering van het Gouden Boekje ‘Het Muizenhuis – Sam en Julia, Het grote feest’ is de wereld er klaar voor: de eerste officiële Muizenhuis App. Met deze App kun je een echt kijkje nemen in de wereld van Sam en Julia. Open de deur naar hun muizenwereld en laat je verrassen.

App Muizenhuis Sam & Julia

Luister lekker naar de verhaaltjes of ga op onderzoek uit. Breng een bezoekje aan de Bakker of ga op visite bij Julia in het ziekenhuis. Je kunt nu eindeloos door het Muizenhuis dwalen en alles van dichtbij bekijken.

Muizenhuis | App | iPad of iPhone | €2,69 | Uitgeverij Rubinstein 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: