Het Muizenhuis Groot Kijk- en Zoekboek | om te kijken, zoeken en lezen

Als er één boek geschikt is om een Kijk- en Zoekboek van te maken dan is dat wel Het Muizenhuis. De normale foto in de prentenboeken zijn al zoekplaatjes op zich. Nu is er een speciaal Kijk- en Zoekboek waar je uren kan kijken en zoeken. Door de speciale opdrachten onderaan de pagina wordt het boek heel bijzonder want je ziet steeds meer.

De Muizenhuis boek zijn al kijk- en zoekboeken op zich. Op de foto’s van de grappige muizenwoningen zie je steeds weer andere dingen. Zeker als je met meerdere kinderen naar de foto’s tuurt, blijf je dingen ontdekken. Met de komst van Het Muizenhuis Groot Kijk- en Zoekboek heb je nu niet alleen tientallen foto’s om af te speuren, je krijgt er ook nog gerichte zoekopdrachten bij. Opdrachten die best moeilijk zijn en je extra goed naar de afbeeldingen laat kijken.

het muizenhuis kijk en zoekboek love4kidz

Geen normaal kijk- en zoekboek

Een normaal kijk- en zoekboek bestaat vooral uit het zoeken in de afbeeldingen. Door kleine verhaaltjes bij de foto’s te plaatsen, kan je het boek niet alleen gebruiken om naar te kijken en te zoeken. Het is ook een leuk boek om voor te lezen bij het slapen gaan. Het boek is hierdoor in te zetten zoals je zelf (en je kindje) wil.

het muizenhuis kijk en zoekboek love4kidz

Het Muizenhuis is een bijzonder project waarin de muizen Sam en Julia tot leven komen. Stap in hun leven en leer hen en hun vrienden en familie kennen. Elk boek heeft een bepaalt thema en verhaal. Het Kijk- en Zoekboek bundelt deze thema’s en laat Sam en Julia in hun eigen omgeving zien, maar ook tijdens een uitje naar het circus, de speeltuin en op school.

Wedden dat je verliefd op ze wordt?

het muizenhuis kijk en zoekboek love4kidz

Het Muizenhuis

Het Muizenhuis is een project van Studio Schaapman en is gebouwd als decor voor dit kinderboek. Het Muizenhuis is gemaakt van kartonnen dozen en papier-maché. Voor het interieur is gebruik gemaakt van authentieke stoffen uit de jaren vijftig, zestig en zeventig en van allerlei soorten afvalmateriaal. Het Muizenhuis heeft een voor-, zij- en achterkant en telt meer dan honderd kamers, gangenstelsels en buitenruimtes. Ben je geïnspireerd om je eigen Muizenhuis te bouwen? Op de website kun je verschillende filmpjes bekijken die uitleggen hoe je dit doet.

het muizenhuis kijk en zoekboek love4kidz

Meer lezen over Het Muizenhuis? Check de blogs hier

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: