Het Muizenhuis – Oei, wat ENG! – Een spannend boek voor Halloween

Straks is het weer Halloween. De perfecte tijd voor spannende verhalen over heksen, weerwolven, spinnen en andere dingen waar we elkaar mee bang kunnen maken. Speciaal voor Halloween komt Het Muizenhuis met het boek Oei, wat ENG! Een kartonnen boekje over de muizen Sam en Julia.

Tijdens een nachtje kamperen zitten Sam, Julia, Fatima, Mo en Ella rondom een kampvuur. Ze besluiten elkaar bang te maken met het vertellen van spannende verhalen. Lekker griezelen in het donker, met alleen maar een knapperend uurtje. Iedereen heeft wel iets engs mee gemaakt en ze maken elkaar lekker bang. Dat wordt het perfecte griezelavondje. Zullen ze nog gaan slapen?

Het Muizenhuis Oei, wat eng Sam en Julia Love4Kidz

Oei, wat ENG! spannend voorlezen

De boeken van Het Muizenhuis zijn niet alleen geweldig om voor te lezen, maar zijn nog veel leuker om naar te kijken. Elk deel biedt een inkijkje in het piepkleine leventje van Sam en Julia. De muizen komen in de geweldige foto’s in het prentenboek tot leven. De details in de foto’s zijn geweldig.

In het kartonnen boekje Oei, wat ENG! zien we Sam en Julia met hun vriendjes voor hun tenten zitten. De foto’s zijn donkerder dan we normaal gewend zijn van Karina Schaapman maar alles in de foto’s lijkt echt en aan elk detail is gedacht. Dat is de kracht van het muizenhuis.
De verhaaltjes in Oei, wat ENG! zijn super kort en bijna ondergeschikt aan de foto’s. Wat leuk is, dat je de verhaaltjes terug kan vinden in de foto’s. Je kan met je kindje zo ook gemakkelijk zelf een verhaaltje maken of een gesprekje beginnen over wat ze zien.

Nieuwsgierig naar andere Muizenhuis verhalen? Lees dan de blogs:
– Op de Kermis
Sam en Julia
Het Circus
Het Grote Feest

Een echte aanwinst in de verzameling van alle andere Muizenhuis boekjes.

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: