Mundo Melocoton | lifestylelabel voor kids

Heerlijk knuffelzachte stoffen, frisse prints en  heldere kleuren. Zo omschrijven de ze bij het Belgische Mundo Melocoton hun lifestylelabel voor kids van 0 tot 6. Comfortabele baby- en kinderkleding, een collectie beddengoed en schattige kinderkameraccessoires.

Mundo Melocoton heeft slechts een ding voor ogen als het gaat om het creëren van hunlifestylelabel voor kinderen: zachtheid. Kids moeten zich heerlijk voelen in de knuffelzachte stoffen van de homewear collectie. Maar ook de babykamer moet bestaan uit vrolijke kleuren en zachte stoffen.

Mundo Melocoton kinderkleding

Velour en badstof zijn twee stoffen die je rijkelijk terug vindt in zowel de homewear collectie als de kinderkamer collectie. Zachte dekentjes, frisse lakentjes, luxe aankleedkussens. En alles voorzien van de mooiste diepste en helderste kleuren. Zodat een vrolijk geheel ontstaat.

Dit seizoen is gekozen voor 6 levendige kleuren: aqua, rood, framboos, groen, retroblauw en marinegrijs. Gemaakt van zachte velours met een perfecte snit, zonder franjes. Ideaal om lekker te loungen. De kleuren laten zich onderling prima mix&matchen.

Mundo Melocoton kinderkleding

Mundo Melocoton omschrijft het zelf het mooist: “In de kerstvakantie willen kinderen het liefst de hele dag met hun sinterklaas- en kerstgeschenken spelen. Dit doen ze het liefst in de speelvriendelijke, comfortabele en trendy kleding waar een volwassene jaloers op zou zijn.”

Mundo Melocoton is verkrijgbaar bij o.a. Klein Zebra Prijzen variëren van €14,95 voor een shortje tot €59,95 voor een boxkleed. Kijk voor meer informatie opMundo Melocoton

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: