Musical | Buurman en Buurman beginnen voor zichzelf!

Eindelijk, Buurman & Buurman komen terug in het theater! Dit keer ‘Beginnen ze voor zichzelf!’ en dat zal voor een hoop slapstickachtige humor zorgen. Want wanneer gaat er eigenlijk iets goed bij deze grappige heren?

Theater Familie BV komt eind maart met de spetterende slapstickmusical Buurman & Buurman – beginnen voor zichzelf!. Deze geweldige musical met liedjes van Ivo de Wijs zorgt dit voorjaar voor heel veel humor.

Wat moet je doen als je samen door een bank zakt? De Buurmannen weten het wel: er is niets aan de hand. Met een hamer, zaag, stukkie touw en wat lijm repareren ze immers in een hand om draai de bank. Hupsakee, lekker makkelijk! Alleen, als ze proberen van wat oude planken een bijpassende tafel te maken, is het hek van de dam. Voordat de buurmannen het goed en wel door hebben zijn ze voor zichzelf begonnen en zijn ze opeens directeur van hun eigen meubelfabriek. Dat kan natuurlijk nooit lang goed gaan!

De liedjes in deze musical zijn van de hand van Ivo de Wijs. Cabaretier Jelle Kuiper is verantwoordelijk voor de teksten en Bruun Kuijt regisseerde het tot een geheel.

Wil je Buurman & Buurman ook wel eens in het echt bewonderen? Dat kan van  zaterdag 23 maart t/m zondag 2 juni is de musical te bewonderen in diverse theaters in ons land. Voor meer informatie en speeldata kun je kijken opBuurman & Buurman

written by

The author didn‘t add any Information to his profile yet.
Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: