Fav of the Day | Bellio slippers van ecologisch leer

Felle kleurtjes, hippe sterren en een comfortabel voetbed. Het kan niet anders: de Bellio kinderslippertjes gaan een hit worden deze zomer. Welke kleur Bellio kies jij?

Het Bellio slippertje mag eigenlijk de naam slipper niet dragen, het is meer een muiltje of slofje. Daar worden ze niet minder hip van overigens. De vrolijke zomerkleuren roze, geel en groen én de leuke witte sterren zorgen ervoor dat je met een Bellio helemaal de blits maakt. Dit wordt de must-have deze zomer. Super stoer onder een jeans, maar ook geweldig in combinatie met een hip jurkje of kek rokje. Zowel voor hippe ventjes als kleine fashionistas.

bellio kinderslipper

Niet alleen zijn de muiltjes helemaal hip qua ontwerp, ze zijn ook nog eens goed voor het kindervoetje en  gemaakt van ecologisch gelooid leer. Zo draag je met de Bellio slipper niet alleen bij aan een gezonde kindervoet, maar ook aan een gezond milieu.

De Bellio wordt met de handgemaakt in de Docksta Shoe Factory in Zweden. Deze fabriek staat al sinds de jaren zeventig bekend om haar kwalitatief hoogstaande comfortabele volwassen outdoor-slippers. Door de volledige productie handmatig te vervaardigen (van knippen tot en met de afwerking) is elk paar slippers die uit de Docksta Shoe Factory komt uniek.

bellio kinderslipper

Door gebruik te maken van ecologisch gelooid leer zorgt Bellio – onder andere bekend van haar babyslofjes –  ervoor dat bij de vervaardiging van de Bellio slippers geen toevoegingen worden gebruikt die slecht zijn voor mens en milieu. Zeker voor kinder- en babyschoenen ontzettend belangrijk.

Bellio slippers | verkrijgbaar in de maten 24 t/m 31 | kleuren: rood, groen, geel | €54,95 | verkrijgbaar bij Love Peace & Joy 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: