Musthave | zomersandaal van Menorkinas

 Elke zomer horen ze in ons vast schoenen-assortiment: Menorkinas. De musthave leren sandaaltjes met de open teen uit Spanje. Goed voor de voeten van je kids en goed voor het milieu.

Ook dit jaar staan de Menorkinas sandaaltjes hoog op ons verlanglijstje voor deze zomer. Helemaal nu we de nieuwste kleuren hebben gezien. Helemaal leuk zijn de neon kleuren. Lekker opvallend onder een lekkere zomeroutfit. Liever een echte prinsessen sandaal? Dan word je zeker blij van de glitter schoentjes. Hiermee kun je zeker op een bal aankomen en heerlijk dansen. Ben je op zoek naar een stoere outfit? Dan kies je voor een kekke leger- of dierenprint. Zowel voor meisjes als jongens.

Menorkinas, sandalen, kinderen, kids, zomercollectie

Wij vinden ze een musthave in je schoenenkast. Ze zijn niet alleen leuk om te zien, maar zijn ook gezond. Door de opening aan de voorzijde krijgen kindervoetjes voldoende lucht tijdens het dragen en zijn ze toch voldoende beschermd tegen zon en wind.

Menorkinas, sandalen, kinderen, kids, zomercollectie

Daarnaast zijn Menorkinas ook nog eens duurzaam geproduceerd. De bovenzijde is gemaakt van 100 procent milieubewust leer en de zool is gemaakt uit gerecyclde auto- of vrachtwagenbanden. Zo heeft elk paar Menorkinas haar eigen profiel wat voor een unieke afdruk zorgt. Net zo’n unieke afdruk als dat van je kindje.

Menorkinas, sandalen, kinderen, kids, zomercollectie

Hoewel er veel soorten sandaaltjes verkrijgbaar zijn, kun je een echte Menorkinas sandaal herkennen aan het herkenbare witte labeltje aan de zijkant van de schoen.

 

Menorkinas | verkrijgbaar in maat 22 t/m 42 | €39,95 | kijk voor meer informatie op Menorkinas

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: