My Brest Friend | uniek voedingskussen

Er zijn heel veel verschillende voedingskussens in omloop. Allemaal met het doel om de (borst)voeding van je mama en kind zo gemakkelijk mogelijk te maken.My Brest Friend sluit zich in dit rijtje aan. Met het verschil dat het voeden zowel voor mama als kindje heel veel prettiger wordt.

My Brest Friend voedingskussen is ontwikkeld met moeders voor moeders. Hierdoor zijn een aantal belangrijke aspecten van het oude voedingskussen zoals we deze kennen grondig aangepakt. Er wordt niet alleen meer gekeken naar de houding van de baby, maar ook naar die van de mama. Het grootste verschil van het My Brest Friend voedingskussen is dat het niet zacht en vouwbaar is, maar een foamkussen dat zijn vorm behoudt. Daarnaast plaats je de My Brest friend rond je middel. Hierdoor hoef je nooit naar de ideale voedhouding te zoeken en zit het kussen altijd op de juiste hoogte. Je baby ligt in een ideale houding wat het aanleggen vereenvoudigt en het risico op tepelkloven en voedingsproblemen verkleint.

HipHap Brest Friend voedingskussen

Door dat je het kussen rond je middel vastklikt zal het niet verschuiven tijdens het voeden. Dit samen met de ruggensteun ontlasten je rug- en nekspieren tijdens het voeden. Daarnaast biedt het kussen bescherming van de buik na een keizersnede.

Mama van een tweeling? Dan is de My Brest Friend Twin het voedingskussen voor jou. Op dit voedingskussen is het mogelijk om beide kindjes tegelijkertijd aan te leggen om te voeden zonder dat dit extra belasting is voor mama.

De My Brest Friend is verkrijgbaar vanaf €52,50. Voor het Twin Model betaal je €95,- Beide modellen zijn in verschillende kleuren te koop bij Hip & Hap. Tot 16 december met 15% korting te bestellen via Haves4Kidz of via Hip & Hap onder vermelding van de code ‘Love4Kidz’

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: