My Mepal | DIY lunchbox of drinkbeker

Hoeveel schoolbekers en lunchboxen raakt jouw kind kwijt tijdens een schooljaar? Een rondje op de redactie resulteerde in 5 zoekgeraakte bekers, 2 vermiste lunchboxen en 3 bekers van een andere eigenaar. Met DIY optie van My Mepal ontwerp je een lunchbox en drinkbeker met eigen foto’s, afbeeldingen en tekst. Te leuk om kwijt te raken.

Vaak raken broodtrommels en bekers niet zoek, maar worden ze verwisseld. In elke klas zitten namelijk minstens 3 Cars trommeltjes, een paar Mega Mindy’s, Paarden, Dolfijnen en Disney prinsessen. Hoe groot je de naam van je kindje ook vermeld op onder- of zijkant, met zoveel dezelfde ontwerpen in 1 klas is een ‘foutje’ heel menselijk.

My Mepal heeft hiervoor de oplossing: je eigen lunchbox en drinkbeker ontwerpen. Met deze mogelijkheid zorg je er voor niet te verdwijnen in de 101 andere ‘dezelfde’ lunchtrommels en bekers op school. De broodtrommels en bekers kun je volledig naar eigen smaak ontwerpen. Kleuren, tekst en – helemaal leuk – persoonlijke foto’s. Nooit meer zoeken naar een ‘leuke’ lunchbox voor op school. Nooit meer 13 in een dozijn. Nooit meer ‘dit is wel oké, maar net niet helemaal’ broodtrommel. De ontwerpen van My Mepal zijn uniek, helemaal jouw smaak en zelf gemaakt.

Stappenplan

Stap 1
Ga naar de site van My Mepal. Daar kies je voor de knop ‘Mijn Mepal maken’.

MyMepal lunchset

Stap 2
Nu kies je een product dat je wilt aanschaffen. Zoek je een beker of een lunchbox? Een drinkfles of een beker to go? Love4Kidz koos voor de standaard ‘schoolbeker campus’ en een ‘lunchbox midi campus’.

MyMepal lunchset

Stap 3
Kies de kleuren die bij jouw product passen. Onze lunchtrommel krijgt een wit knopje, een turquoise onderzijde, een witte bovenzijde en een rode rand. Tevreden met het resultaat, kies dan voor een ‘afrekenen en betalen‘. Liever nog een foto en tekst toevoegen kies dan voor ‘kies een achtergrond’.

MyMepal lunchset

Stap 4
Nu kun je je afbeelding uploaden. Dit uploaden gaat eenvoudig en snel. Hierdoor heb je de mogelijkheid om diverse foto’s te testen voor het resultaat. Op je scherm zie je de afbeelding op de lunchbox verschijnen. Kleur niet goed bij de afbeelding? Ga een stapje terug en verander deze.

MyMepal lunchset

Stap 5
Na het plaatsten van de afbeelding, krijg je de mogelijkheid om een afbeelding op je ontwerp te plaatsen. Wij kiezen hier niet voor en gaan door naar de stap om ‘tekst’ toe te voegen‘. Dit tekst plaatsen gaat gemakkelijk in het daarvoor bestemde tekst vak. Kies een lettertype, lettergrootte en tekstkleur en ga je gang. Wij kiezen voor een ‘Naam’, maar een volledige tekst kan ook.

MyMepal lunchset

Stap 6
Tevreden? Klik dan op ‘afrekenen‘. Je ontwerp verschijnt in een winkelwagentje. Je kan nu kiezen om de bestelling af te ronden of om nog een My Mepal te maken. Wij gaan door met het maken van een schoolbeker. Op dezelfde manier en net zo eenvoudig.

MyMepal lunchset

Natuurlijk zijn de lunchboxen, drinkflessen en schoolbekers niet alleen voor op school. Ze kunnen ook prima met papa of mama mee naar het werk of de sportschool. Personaliseren kan helemaal naar eigen wens. Hoe cool.

Enjoy the creation

De lunchbox midi campus en de Schoolbeker campus  kosten onbedrukt €5,99 en bedrukt met foto en tekst €12,99.  Kijk voor meer opties  en keuzes op My Mepal. MyMepal heeft in samenwerking met Haves4Kidz een super mooie kortingsactie opgezet. Koop nu via Haves4Kidz een waardebon voor €19,99 hiermee maak je op de website van MyMepal een lunchset ter waarde van €31,48. Dat is een korting van maar liefst 37%.

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

2 Responses to "My Mepal | DIY lunchbox of drinkbeker"

  1. Love4kidz | Op zoek naar de perfecte gymschoen | Love4kidz says:

    […] de meeste items toch omdat je ze het mooiste vindt en er de blits mee maakt. Zo hebben we hier al legio broodtrommels, agenda’s en schriften voorbij zien komen die allemaal ‘cool’ en ‘tof’ waren. […]

  2. Love4kidz | Rosti Mepal | pop-up drinkbeker says:

    […] Minnie Mouse, Voetbalsterren, Spiderman en draken. Dat kan … Dan is wellicht de shop van MyMepal een goede tip: hier kun je heuse Mepal bekers maken voorzien van je eigen ontwerp, foto’s en […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: