My sweet shoe | voor dametjes en doerakken

Kleur, kleur, kleur! Dat is waar het deze zomer om draait. Niet zo gek dat eindelijk ook de schoen mee gaat doen in deze kleurexplosie. Geen saai zwart, bruin en grijs, maar heel veel knallende zomerkleuren vind je in de collectie van My sweet shoe.

Deze zomer staat de modewereld in het teken van kleur. Pastels, knalkleuren, zomerkleuren, vrolijke kleuren. Alles heeft kleur. Zelfs de schoenen! My Sweet shoe heeft een geweldige vrolijke zomercollectie uitgebracht in alle mogelijke vrolijke kleuren: van appeltjesgroen, kanariegeel, fuchsiaroze tot kobaltblauw.

zomercollectie My sweet shoe

Door gewaagde kleurcombinaties te maken, zorgt My sweet shoe er nog eens extra voor dat de schoen dit jaar een eyecatcher wordt. Heerlijke lakschoentjes met strikken en bandjes-over-de-wreef, Franse ballerina’s met bloemapplicatie en de vertrouwde enkellaarsjes voor dametjes en stoere dessertboots met contrasterende veters en coole laarzen met pythonprint voor de doerakken.

zomercollectie My sweet shoe

Kom maar op met de zon!!

My Sweet Shoe | maat 22 t/m 41 | prijzen varieren van €69,95 voor een lakschoentje tot €99,95 voor een laars | Kijk voor meer informative op My Sweet Shoe 

 

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

3 Responses to "My sweet shoe | voor dametjes en doerakken"

  1. Melissa Souidy says:

    Ik vind het roze lakschoentje echt helemaal het einde. Met een mooi jurkje staat mijn meisje er dan weer mooi gekleurd op! Ik zou het dan ook super vinden als ik deze schoentjes mag winnen!

  2. Annemarie van Kaam-Bok says:

    De sweet shoe Florita is zonder twijfel de favoriet van mijn dochter. Zij heeft een jas met dezelfde tijgerprint erop dus deze schoenen erbij zouden het helemaal af maken! Wow, ik ga heel hard duimen!

  3. Mir says:

    had er nog nooit van gehoord, maar wat een super mooie gezellige schoenen!

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: