My Tree-shirt | het perfecte kraamcadeautje

Het mooiste cadeau om een kindje cadeau te doen is een gezonde wereld. Met de My Tree Shirt van Conscients komt dit ideaal een stukje dichterbij. My Tree Shirt is namelijk niet alleen een shirtje gemaakt van biologisch katoen, het is ook een certificaat van je eigen geplante boom in het Amazone gebied.

my tree shirt, kraamcadeau, gps data, duurzaam

Het My Tree Shirt is een geweldig initiatief van Conscients.com. Zij willen het geweten van de mensen wakker schudden om te zorgen voor een betere wereld. Dit doen ze op een uiterst originele en unieke manier. Je koopt namelijk een shirtje of rompertje gemaakt van biologisch katoen. Maar dit is niet alles: je shirtje is namelijk ook een plant certificaat. Want voor elk verkocht My Tree item, wordt een boom geplant in Alto Huayabamba in het Amazonegebied.

my tree shirt, kraamcadeau, gps data, duurzaam

Hoe weet je nu zeker dat je een boompje krijgt bij je kraamcadeautje? Heel eenvoudig. Het shirt is voorzien van een print van een prachtige levensboom en onder deze boom staan een aantal GPS coördinaten. Deze coördinaten geven de exacte plaats van je geplante boom aan. Via Google Earth kun je zo de locatie bezoeken waar je boom staat. Hoe leuk!

my tree shirt, kraamcadeau, gps data, duurzaam

Daarnaast ontvang je bij je shirt of romper ook een echt certificaat waarop naast de GPS data ook de naam van de producer, het project en de welke boom er is geplant staat. Als je bij aankoop de naam van het kindje opgeeft, dan krijgt de boom officieel ook deze naam. Meer uniek kunnen we een kraamcadeautje niet maken. Wie wil er nu niet een gezonde wereld en een gelukkig kind?

My Tree Shirt | prijzen vanaf €40,- voor een kraamcadeau met 3 items | Conscients

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: