Naambedel | Maak van je sieraad een persoonlijk juweel

Natuurlijk ben ik een trotse mama. Met drie geweldige kinderen, is het onmogelijk dat niet te zijn. Natuurlijk wil ik mijn trots graag delen met mijn omgeving. Zo ben ik heel gelukkig met mijn armbandje van Proud Mama. Door het armbandje nog persoonlijker te maken met een naambedel, wordt in een oogopslag duidelijk waar ik trots op ben.

De zilveren bedel met het jongenshoofdje en de naam van mijn zoon is een perfecte bedel om mijn armbandje te personaliseren. Zo ben ik in een knip de ‘Proud Mama’ van Simon. Een persoonlijk sieraad is geboren. Door het karabijnhaakje is het heel eenvoudig om de bedel te verplaatsen of aan een andere armband of ketting te hangen. Zo draag je je kindje altijd heel dicht bij.

naambedel sieraad

Schattige bedels in helder zilver

Naast dit schattige jongenshoofdje is het ook mogelijk om een andere figuurtje te kiezen. Zo is er – natuurlijk – een meisjeshoofdje, maar is het ook mogelijk om te kiezen voor voetjes, sterretjes, een berenhoofdje, een babygezichtje, een hobbelpaard of kinderwagen. Allemaal zijn ze van helder zilver en voorzien van een gemakkelijk haakje. Zo creëer je niet alleen een persoonlijk sieraad, maar ook eentje die helemaal bij je past.

naambedel sieraad

Realiseer je eigen bedel

Het realiseren van de bedel is heel gemakkelijk. Via de site van Names4ever kies je je favoriete bedel. Nu kun je de naam voor graveren invoeren en plaats je de bedel in je winkelmandje. Binnen een paar dagen heb je je eigen persoonlijke sieraad in huis.

naambedel sieraad

Naambedel | jongenshoofdje | €20,95 | zilver | voorzien van karabijnhaak | Names4ever

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.

Related Posts

One Response to "Naambedel | Maak van je sieraad een persoonlijk juweel"

  1. I.M.A.G.I.N.E | Armbanden met een betekenis | Love4kidz says:

    […] Zoek je een persoonlijk sieraad? Kies dan voor een naambedel […]

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: