NAÏF | gezonde verzorgingsproducten voor je baby

Verzorgingsproducten voor baby’s hebben 1 ding gemeen: ze ruiken heerlijk, met Zwitsal als koploper wat geur betreft. Maar zijn al die heerlijk geurende producten ook gezond voor de huid van je baby? Een huidje dat nog niets gewend is en gewoon opperste bescherming nodig heeft. NAÏF Baby Care biedt deze opperste bescherming en dat betekent: geen parabenen, geen harde chemicaliën, geen minerale olie en geen phenoxyethanol of SLES, maar gewoon gezonde ingrediënten voor een gezonde huid.

Alle drie mijn kindjes hebben een gevoelige huid. Een huidje dat gelijk reageert op parfum en andere chemische stoffen die een badproduct heerlijk moeten maken. Van alles hebben we al geprobeerd en het lijkt wel: hoe gezonder de bestanddelen, hoe duurder het product. De twee vaders achter het merk NAÏF liepen ook tegen dit probleem op en besloten zelf aan de slag te gaan: NAÏF Baby Care was geboren. Ze ontwikkelden een babyverzorgingslijn dat vrij is van minerale oliën, parabenen en andere stoffen die schadelijk kunnen zijn voor een babyhuidje.

naif, baby care, verzorgingsproducten, badproductennaif, baby care, verzorgingsproducten, badproducten

Ook al worden we daar heel blij van, de vraag rijst dan: wat zit er dan wél in de NAÏF producten waardoor ze verzachtend en verzorgend werken voor je huid? Ook daarin zijn de vaders Jochem Hes en Sjoerd Trompetter heel duidelijk. Alle producten zijn gemaakt van natuurlijke oliën zoals katoenzaad olie, avocado olie, zoete amandel olie en macadamia olie. Dat klinkt niet alleen heerlijk, dat voelt ook heerlijk. De bodylotion is zo zacht dat ze zich heel gemakkelijk over het lichaam van je kindje laat uitsmeren. Omdat de crème niet dik is, wordt ze heel snel opgenomen door de huid en laat geen vettig gevoel achter. Ideaal, want zo kun je na het insmeren gelijk doorgaan met het aankleden van je kindje. Ook je handen krijgen geen vetlaagje, maar voelen heerlijk zacht. Dat zijn twee vliegen in een klap.

naif, baby care, verzorgingsproducten, badproductennaif, baby care, verzorgingsproducten, badproducten

Tijdens het badderen gebruiken we de NAÏF wasgel. Een gel die makkelijk in het water wordt opgenomen. De gel blijft niet op de bodem liggen. De wasgel schuimt heerlijk, maar veroorzaakt geen glibberige lichaamsdelen. Wel zo handig als je je kindje uit het bad moet tillen. Simon vindt het heerlijk om de gel op een spons te laten schuimen en zich zo te laten wassen. Maar de gel is ook prima te gebruiken in het bad. Het is even wennen dat je geen overweldigende babygeur ruikt. De geur van NAÏF is zacht aanwezig, maar staat zeker niet op de voorgrond. Het is duidelijk dat verzorging de eerste en belangrijkste prioriteit heeft voor NAÏF. En is een goede verzorging niet ook de belangrijkste prioriteit voor een vader en moeder? NAÏF en ik staan duidelijk aan dezelfde kant.

naif, baby care, verzorgingsproducten, badproducten

NAÏF | baby verzorgingsproducten | vrij van chemische conserveringsmiddelen | geen PEG, SLS/SLES, Phenoxyethanol, Parabenen, Minerale Olie | PH-huid neutral | Hypo-allergeen / allergenvrije parfum | prijzen vanaf €9,95 | verkrijgbaar via NAÏF Wil je NAÏF zelf proberen? Kom dan naar het 100% Mama Event op 13 en 14 september.

written by

Moeder van 3 schitterende kinderen, schrijver in hart en nieren, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en wonderlijke momenten.
Related Posts

3 Responses to "NAÏF | gezonde verzorgingsproducten voor je baby"

  1. Love4kidz | Super Sunday Giveaway | NAÏF Baby Care says:

    […] schreven al eerder over de heerlijk zachte baby care producten van NAÏF. Niet alleen de zachte geur heeft ons gegrepen, ook het feit dat ze gezond zijn […]

  2. Marieska says:

    Ik vind het vooral zo lekker dat het heel zacht ruikt en niet overheersend … 😀

  3. Pauline says:

    Ik vind het zó lekker ruiken!

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

%d bloggers liken dit: